UWAGA - DOSTĘP
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
UWAGA - DOSTĘP
Powtarzam to dzis do znudzenia ale wiem ze czasem tak trzeba
Slawek ma w tej chwili uprawnienia do nadawania dostepu na fora zamkniete. Jutro (22.03.05) Slawek zalatwi kolejke tych wszystkich ktorzy zglosili sie z tym problemem w dziale Ogloszenia Prosby o pomoc. Jesli ktos ze sluchaczy nadal ma problem z dostepem do ktoregos z for prosze zglosic.
PROSZE WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH O SPRAWDZENIE AKTUALNEGO DOSTEPU NA FORA SLUCHACZY
Pamietac tez trzeba o standardowej formie prosby o dostep do forum naukowego. Powinna ona zawierac dane dotyczace osoby: imie nazwisko (pozniej bedzie usuwane lub skracane do inicjalu) specjalizacje rok, tryb (zaoczny/dzienny) To po prostu wymaga sprawdzenia.
INFO DLA SLAWKA
Z tego co zauwazylem dostepu do forum komunikacji marketingowej nie maja:
Kiichigo, kitka, Marqoni, mieze, Nicole_a, pesca, yoasia
Dostepu do forum naukowego (czyli do komunikacji marketingowej zapewne tez) nie maja prawdopodobnie:
Doris, Kejtrin, lolek, tiktak, visenna-chan
A przy okazji dostepu do forum Kwartalnika zwanego tu dla niepoznaki Miesiecznikiem nie maja:
Hendrix, KasiaK, visenna-chan
Slawek ma w tej chwili uprawnienia do nadawania dostepu na fora zamkniete. Jutro (22.03.05) Slawek zalatwi kolejke tych wszystkich ktorzy zglosili sie z tym problemem w dziale Ogloszenia Prosby o pomoc. Jesli ktos ze sluchaczy nadal ma problem z dostepem do ktoregos z for prosze zglosic.
PROSZE WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH O SPRAWDZENIE AKTUALNEGO DOSTEPU NA FORA SLUCHACZY
Pamietac tez trzeba o standardowej formie prosby o dostep do forum naukowego. Powinna ona zawierac dane dotyczace osoby: imie nazwisko (pozniej bedzie usuwane lub skracane do inicjalu) specjalizacje rok, tryb (zaoczny/dzienny) To po prostu wymaga sprawdzenia.
INFO DLA SLAWKA
Z tego co zauwazylem dostepu do forum komunikacji marketingowej nie maja:
Kiichigo, kitka, Marqoni, mieze, Nicole_a, pesca, yoasia
Dostepu do forum naukowego (czyli do komunikacji marketingowej zapewne tez) nie maja prawdopodobnie:
Doris, Kejtrin, lolek, tiktak, visenna-chan
A przy okazji dostepu do forum Kwartalnika zwanego tu dla niepoznaki Miesiecznikiem nie maja:
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zróbcie to!
Proszę o PILNE przedstawianie próśb o dostęp do Forów DLA SŁUCHACZY WSR na forum Ogłoszenia / Prośby o pomoc w topic'u Przyklejony: Dostęp do forum naukowego.
Droga do tego miejsca na skróty to:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-1140.html
Mam czasowe uprawnienia do dawania Wam dostępu i zamierzam je efektywnie wykorzystać.
(Grzegorzu! Jak pewnie już wiesz - załatwiłem wszystkich! Także tych, których wymieniłeś w swoim poście. Wydaje mi się, że przejrzałem wszystkie prośby o dostęp z forum Ogłoszenia / Prośby o pomoc.)
Droga do tego miejsca na skróty to:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-1140.html
Mam czasowe uprawnienia do dawania Wam dostępu i zamierzam je efektywnie wykorzystać.
(Grzegorzu! Jak pewnie już wiesz - załatwiłem wszystkich! Także tych, których wymieniłeś w swoim poście. Wydaje mi się, że przejrzałem wszystkie prośby o dostęp z forum Ogłoszenia / Prośby o pomoc.)
Też załatwione. Ale szaleństwo!sinar pisze:A przy okazji dostepu do forum Kwartalnika zwanego tu dla niepoznaki Miesiecznikiem nie maja:
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Odmowa
Niestety havok, nie mogę spełnić Twojego życzenia. Dostęp do Forum Ćwiartki jest ograniczony wyłącznie do kolegium redakcyjnego.Havok pisze:Slawku ja tez prosze o dostep do forum cwiartki !!