O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 30 mar (śr) 2005, 22:46:48
Hehe po 2,5 godzinneh batali ze sprzetem i malej ale goracej dyskusji moglismy podziwiac sobie laureatow "Oskariady". Filmy fajne, proste i OFFowe;)) Wiesz Andy musze sie z Toba zgodzic co do tego co powiedziales o polskim kinie OFFowym

Ale warto bylo przynajmniej w kameralnym kilkunastoosobowym gronie posmialismy sie, podubbingowalismy i co najwazniejsze milusio spedzilismy wieczor. Tu uklony w strone Sławka i tej Pani (chyba Agaty) za cala organizacje takiego pokazu

Narcyz Klub dopisal nie ma na co narzekac :0 W dodatku zostalismy przekupieni darmowymi wejsciowkami wiec coz chciec wiecej

?
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 31 mar (czw) 2005, 00:09:43
Ja tam o tych 2,5h sie nie wypowiadam bo ja pamietam 'prelekcje slowna' jako poczatek

A czy jest tak zle z OFFem u nas ? No nie wiem to zapewne rzecz gustu, oczekiwan i dostepnosci

Dubbingowanie bylo oczywiscie bardzo ciekawym przejawem a najlepsze i tak chyba bylo 'ci-ciu-ciuch-ciu-ciuh'

Mam tylko nadzieje iz nikt jednak nie bedzie obawial sie po dzisiejszym dniu obierania ziemniakow

Zaluje tylko ze nie sprawdzilismy udzwiekawiania - mam bowiem wrazenie iz ciekawie wyszlo by zlaczenie - zasadniczo mojego faworyta - tureckiej etiudy "Yan" wraz z God Module

Hmm a czy przekupieni wejsciowkami? No nie wiem ... ale za ogol trudno sie samemu wypowiedziec

NarcyzClub raczej roznych inicjatyw nie przepuszcza i bierze w nich dosc czynny udzial - poczawszy od bytowania i zaznaczania swojej obecnosci np. slownie nawet do operowania sprzetem,myszka i czysczenia DVD wlacznie

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 31 mar (czw) 2005, 00:19:03
haha zwlaszcza te ostatnei zdanie podkresla pozytecznosc i uczynnosc NK

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 31 mar (czw) 2005, 01:59:52
No to teraz pozostaje wybrac 'fragment' i sie grupowo zjawic