ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ WSR (na sobotę, 02 lipca)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ WSR (na sobotę, 02 lipca)

Post autor: s_wojtkowski » 30 cze (czw) 2005, 15:23:01

Sobota, 02 lipca, 19:00
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)

Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.

Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).

Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.

Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.

Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.

Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).

Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!

Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.

Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).

Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.

Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.

Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 18:58:08

A oto numery autobusów i tramwajów spisane z lotu mustanga Sławka na gazecie codziennej:

Wszystkie przystanki w okolicach skrzyżowania Racławickiej i Wołoskiej!

Tramwaje:
10, 17, 33

Autobusy (zatrzymujące się na Wołoskiej):
107, 117, 192 i nocny 604
Autobusy (zatrzymujące się na Racławickiej):
172, 301

Trzeba skierować swoje kroki ulicą Racławicką w stronę Ochoty i skręcić w drugą uliczkę (nie ulicę!) w lewo (idąc od strony ulicy Wołoskiej) i jak skręcimy przejść kawałek i będzie brama. Na bramie jest logo firmy PRODEKOR (najbardziej chyba rzucające sie w oczy) jest też, ale mało widoczne logo (koloru zdaje sie czarnego NewDeep) należy wejść w tę bramę, skręcić w prawo i przejść dość spory kawałek mijając po drodze jakieś firmy i zakłady. Następuje zwężenie drogi, ale jeszcze idziemy dalej mijając na trasie takie 2 charakterystyczne garby na drodze i to już niedaleko. Idziemy dalej aż w końcu po lewej stronie pojawi się naszym oczom charakterystyczne wejście do bunkra (rozpoznawalne nawet dla mniej militarnych kobiet). I oto ukaże się najwspanialszy klub Warszawy, w którym to będą bawić się tego wieczoru najznamienitsi goście z WSR! Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: okolica obfituje w wszelkiego rodzaju, gęsta florę (czytaj drzewa i krzewy) więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 19:17:45

Yyyy to lokalizacja klubu naprawde wyglada dosc militarnie. Nie dosc ze dla nei wtajemniczonych nawet taki opis guzik daje to jeszcze zaloze sie ze powbijano tam pelno tabliczek z napisami: "Ja dobiegam do furtki w 3 sekundy a ty?" , "Uwaga wsciekly wlasciciel" , "Moj pan mnei nie karmni ale twoj tylek rozwiaze ten problem". Jednyn slowem czaderski undergroundowy klimat klubu dopelnia takze undergroundowy dojazd. Ciekawe czy undergroundowy srodek transportu tez jest w miare blisko bo na planie to jakos srednio mi to wyglada. Ktos wie moze?

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 01 lip (pt) 2005, 01:35:49

A ja uwazam ze jeszcze zadna impreza w WSR nie byla poruszana w tylu topikach jednoczesnie...

A nie dalo by rady tego opisu drogi do klubu w formie jakiejs rymowanki napisac ? latwiej by bylo zapamietac ...

bugs
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: bugs » 01 lip (pt) 2005, 01:59:24

wojtkowski pisze:Impreza rozpoczyna się (...) prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.
nie wiem kto dostanie te nagrody, ale jakby ktoś nie mógł odebrać swoich ze względu na nieobedność na imprezie, to co ma robić :?: :(

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 lip (pt) 2005, 04:14:33

yarlan pisze:A nie dalo by rady tego opisu drogi do klubu w formie jakiejs rymowanki napisac ? latwiej by bylo zapamietac ...
No coz przeczytalem ta prosbe niedawno i po chwili namyslu postanowilem jakos pomoc... w koncu toz to ja kacik "poetycki" na tym forum propaguje :) coz moze rytmu to to nie ma ale mialy byc jakies tam rymy zatem prosze :

Chcac na impreze dobra dotrzec
Raclawicka bedziesz musial isc
i w uliczke druga skrecic w lewo
co nia az do bramy trzeba dojsc

Przejdzże przez nia i skrec w prawo
i tak prosto wsrod zakladow idac
zwezenie pokonaj oraz garby wystajace
az przystaniesz po lewej wejscie widzac

Tam bawic bedziesz sie i hulal
pare godzin albo wieczor caly
majac na uwadze mysl wszak jedna
aby Panie same nie wracaly

Autor : oczywiscie ja :)
Zrodlo danych : opis Happy - zatem wszelkie uwagi co do danych prosze kierowac w razie problemow do Niej 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 08:27:38

Ejże, ejże co ja?

Kobiety nie mają orientacji w terenie!! Ich mapy poznawcze są uboższe od męskich! :wink:
Nie biorę odpowiedzialności za pomyłki w kierunkach! :wink:
A poza tym mam pomysł! Poustawiamy na trasie od metra co 100 metrów jakiegoś wysokiego drągala z tabliczką WSR i wszyscy trafią! 8)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 lip (pt) 2005, 08:30:59

Happy pisze:Poustawiamy na trasie od metra co 100 metrów jakiegoś wysokiego drągala z tabliczką WSR i wszyscy trafią! 8)
Ejze ejze juz rozne fuchy sie trafialy ale za droogowskaz to jeszcze nie sluzylem ;) Ale ze niby co - tak o suchym pysku i bez towarzystwa ? Eee tak dobrze to nie ma :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 08:35:46

A skąd wiesz, że miałam na myśli Ciebie?? :wink: :roll:
Jak Ty się tego domyśliłeś?? Tak okręciłam w bawełnę??
Trzeba by Cię sklonować taki charakterystyczny jesteś!! :wink:
Napoje będziemy Ci donosić i jakieś dyżurne ustawiać dla towarzystwa! :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 lip (pt) 2005, 08:40:09

Happy pisze:Napoje będziemy Ci donosić i jakieś dyżurne ustawiać dla towarzystwa! :wink:
OoO widze ze juz dobrze zaczynasz kombinowac 8) :D Grunt zebym nie mial czasu na jakies zastanawianie czy cos bo wtedy mi stopien rozpoznawalnosci spada - a jak to ostatnimi czasy moglem sprawdzic nie jest z nim w normalnych sytuacjach najgorzej ;) Tak wiec zapewne wiele twarzyczek moglbym z daleka rozpoznac i od razu zaczac pilotowac z dala na wlasciwy kierunek :) Hyhy

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 08:54:06

Przygotuję Ci katalog twarzy!
Albo wiem na jakiś czas przetransportuję całą bazę danych [twarze do 10 lat wstecz] z mojej pamięci do Twojej!
Zobaczyłbyś jak to jest mieć w głowie tyle obrazów i przyporządkowanych do nich danych! :wink:
No i coś mocniejszego też będą Ci donosić żebyś nie zemdlał nam tam....

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 lip (pt) 2005, 09:01:34

Happy pisze:Zobaczyłbyś jak to jest mieć w głowie tyle obrazów i przyporządkowanych do nich danych! :wink:
Ekhm jakby nie bylo wiadomo to jestem w koncu facetem - bynajmniej rozne elementy na to wskazuja od urodzenia :) - i z natury jestem wzrokowcem wiec obrazy rozne to pozywka dla tego czegos co mam a zwyklo sie to nazywac pamiecia; a z racji ze pamiec lubi zapisywac dane powiazane/towarzyszace to i ich jest nie malo;oprocz obrazow jeszcze pozapisywane sa rozmaite zapachy ale... juz tak gleboko sie nie zapuszczajmy bo zaraz i moje posty beda przesiakniete erotyzmem ;)
Choc mozna byloby pomyslec tez o jakis przerwach bo z checia bym w sumie tez troche poskakal .. eee wroc : pobujal sie srednio odrywajac nogi od ziemi ;) hyhy

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 09:27:13

Nie no do nocy nie będziemy Cię trzymać, tacy już wstrętni nie jesteśmy! :wink: Tylko wtedy jak będzie ta nudna część oficjalna, gdzie będą przemawiać nasi dygnitarzei oficjele! :wink: Potem już sobie sami będą musieli radzić spóźnialscy ze znalezieniem nas!
Ale cieszę się, że wszyscy wiedzą jak trafić bo nikt nie dzwoni w tej sprawie! :D Nie ma to jak mój szczegółowy opis!!

Kurcze tylko tam jest jedna damska toaleta!! Dziewczyny zabieramy Papmersy względnie pieluszki Happy! :wink:

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Re: ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ WSR (na sobotę, 02 lipca)

Post autor: Lenka » 02 lip (sob) 2005, 15:49:46

wojtkowski pisze: Od 21:00 będą wpuszczani inni goście.
Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.
Skoro Sławek zaprasza mnie osobiście(e-mail'ownie),to oczywiście nie mogę odmówić.Tym bardziej,że prawdopodobnie będę musiała się z WSR pożegnać na zawsze.
Mam dwa pytanka.
1.Czy to znaczy,że jeśli ktoś przyjdzie z osobą towarzyszącą to dopiero będzie ona mogła wejść o 21?
2.Gdzie ten kupon można nabyć?

Dzięki.Do zobaczenia. :wink:

Kejtrin
Nowy(a)

zawiedziona

Post autor: Kejtrin » 03 lip (ndz) 2005, 21:50:06

swietnie że tak wcześnie o tej imprezie poinformowaliście.....! Możey gdybym o niej wiedziała to bym sie wybrała...

ODPOWIEDZ