ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ WSR (na sobotę, 02 lipca)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ WSR (na sobotę, 02 lipca)
Sobota, 02 lipca, 19:00
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.
Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).
Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.
Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.
Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.
Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).
Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!
Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.
Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).
Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.
Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.
Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.
Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).
Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.
Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.
Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.
Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).
Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!
Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.
Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).
Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.
Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.
Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.
-
- Wyrocznia WSR
A oto numery autobusów i tramwajów spisane z lotu mustanga Sławka na gazecie codziennej:
Wszystkie przystanki w okolicach skrzyżowania Racławickiej i Wołoskiej!
Tramwaje:
10, 17, 33
Autobusy (zatrzymujące się na Wołoskiej):
107, 117, 192 i nocny 604
Autobusy (zatrzymujące się na Racławickiej):
172, 301
Trzeba skierować swoje kroki ulicą Racławicką w stronę Ochoty i skręcić w drugą uliczkę (nie ulicę!) w lewo (idąc od strony ulicy Wołoskiej) i jak skręcimy przejść kawałek i będzie brama. Na bramie jest logo firmy PRODEKOR (najbardziej chyba rzucające sie w oczy) jest też, ale mało widoczne logo (koloru zdaje sie czarnego NewDeep) należy wejść w tę bramę, skręcić w prawo i przejść dość spory kawałek mijając po drodze jakieś firmy i zakłady. Następuje zwężenie drogi, ale jeszcze idziemy dalej mijając na trasie takie 2 charakterystyczne garby na drodze i to już niedaleko. Idziemy dalej aż w końcu po lewej stronie pojawi się naszym oczom charakterystyczne wejście do bunkra (rozpoznawalne nawet dla mniej militarnych kobiet). I oto ukaże się najwspanialszy klub Warszawy, w którym to będą bawić się tego wieczoru najznamienitsi goście z WSR! Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: okolica obfituje w wszelkiego rodzaju, gęsta florę (czytaj drzewa i krzewy) więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!
Wszystkie przystanki w okolicach skrzyżowania Racławickiej i Wołoskiej!
Tramwaje:
10, 17, 33
Autobusy (zatrzymujące się na Wołoskiej):
107, 117, 192 i nocny 604
Autobusy (zatrzymujące się na Racławickiej):
172, 301
Trzeba skierować swoje kroki ulicą Racławicką w stronę Ochoty i skręcić w drugą uliczkę (nie ulicę!) w lewo (idąc od strony ulicy Wołoskiej) i jak skręcimy przejść kawałek i będzie brama. Na bramie jest logo firmy PRODEKOR (najbardziej chyba rzucające sie w oczy) jest też, ale mało widoczne logo (koloru zdaje sie czarnego NewDeep) należy wejść w tę bramę, skręcić w prawo i przejść dość spory kawałek mijając po drodze jakieś firmy i zakłady. Następuje zwężenie drogi, ale jeszcze idziemy dalej mijając na trasie takie 2 charakterystyczne garby na drodze i to już niedaleko. Idziemy dalej aż w końcu po lewej stronie pojawi się naszym oczom charakterystyczne wejście do bunkra (rozpoznawalne nawet dla mniej militarnych kobiet). I oto ukaże się najwspanialszy klub Warszawy, w którym to będą bawić się tego wieczoru najznamienitsi goście z WSR! Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: okolica obfituje w wszelkiego rodzaju, gęsta florę (czytaj drzewa i krzewy) więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!
-
- Loża WSR
Yyyy to lokalizacja klubu naprawde wyglada dosc militarnie. Nie dosc ze dla nei wtajemniczonych nawet taki opis guzik daje to jeszcze zaloze sie ze powbijano tam pelno tabliczek z napisami: "Ja dobiegam do furtki w 3 sekundy a ty?" , "Uwaga wsciekly wlasciciel" , "Moj pan mnei nie karmni ale twoj tylek rozwiaze ten problem". Jednyn slowem czaderski undergroundowy klimat klubu dopelnia takze undergroundowy dojazd. Ciekawe czy undergroundowy srodek transportu tez jest w miare blisko bo na planie to jakos srednio mi to wyglada. Ktos wie moze?
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
No coz przeczytalem ta prosbe niedawno i po chwili namyslu postanowilem jakos pomoc... w koncu toz to ja kacik "poetycki" na tym forum propagujeyarlan pisze:A nie dalo by rady tego opisu drogi do klubu w formie jakiejs rymowanki napisac ? latwiej by bylo zapamietac ...

Chcac na impreze dobra dotrzec
Raclawicka bedziesz musial isc
i w uliczke druga skrecic w lewo
co nia az do bramy trzeba dojsc
Przejdzże przez nia i skrec w prawo
i tak prosto wsrod zakladow idac
zwezenie pokonaj oraz garby wystajace
az przystaniesz po lewej wejscie widzac
Tam bawic bedziesz sie i hulal
pare godzin albo wieczor caly
majac na uwadze mysl wszak jedna
aby Panie same nie wracaly
Autor : oczywiscie ja

Zrodlo danych : opis Happy - zatem wszelkie uwagi co do danych prosze kierowac w razie problemow do Niej

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
OoO widze ze juz dobrze zaczynasz kombinowacHappy pisze:Napoje będziemy Ci donosić i jakieś dyżurne ustawiać dla towarzystwa!

-
- Wyrocznia WSR
Przygotuję Ci katalog twarzy!
Albo wiem na jakiś czas przetransportuję całą bazę danych [twarze do 10 lat wstecz] z mojej pamięci do Twojej!
Zobaczyłbyś jak to jest mieć w głowie tyle obrazów i przyporządkowanych do nich danych!
No i coś mocniejszego też będą Ci donosić żebyś nie zemdlał nam tam....
Albo wiem na jakiś czas przetransportuję całą bazę danych [twarze do 10 lat wstecz] z mojej pamięci do Twojej!
Zobaczyłbyś jak to jest mieć w głowie tyle obrazów i przyporządkowanych do nich danych!

No i coś mocniejszego też będą Ci donosić żebyś nie zemdlał nam tam....
-
- Loża WSR
Ekhm jakby nie bylo wiadomo to jestem w koncu facetem - bynajmniej rozne elementy na to wskazuja od urodzeniaHappy pisze:Zobaczyłbyś jak to jest mieć w głowie tyle obrazów i przyporządkowanych do nich danych!![]()

Choc mozna byloby pomyslec tez o jakis przerwach bo z checia bym w sumie tez troche poskakal .. eee wroc : pobujal sie srednio odrywajac nogi od ziemi

-
- Wyrocznia WSR
Nie no do nocy nie będziemy Cię trzymać, tacy już wstrętni nie jesteśmy!
Tylko wtedy jak będzie ta nudna część oficjalna, gdzie będą przemawiać nasi dygnitarzei oficjele!
Potem już sobie sami będą musieli radzić spóźnialscy ze znalezieniem nas!
Ale cieszę się, że wszyscy wiedzą jak trafić bo nikt nie dzwoni w tej sprawie!
Nie ma to jak mój szczegółowy opis!!
Kurcze tylko tam jest jedna damska toaleta!! Dziewczyny zabieramy Papmersy względnie pieluszki Happy!

Ale cieszę się, że wszyscy wiedzą jak trafić bo nikt nie dzwoni w tej sprawie!

Kurcze tylko tam jest jedna damska toaleta!! Dziewczyny zabieramy Papmersy względnie pieluszki Happy!

-
- Czasami coś napisze
Re: ZAPROSZENIE NA IMPREZĘ WSR (na sobotę, 02 lipca)
Skoro Sławek zaprasza mnie osobiście(e-mail'ownie),to oczywiście nie mogę odmówić.Tym bardziej,że prawdopodobnie będę musiała się z WSR pożegnać na zawsze.wojtkowski pisze: Od 21:00 będą wpuszczani inni goście.
Mam dwa pytanka.
1.Czy to znaczy,że jeśli ktoś przyjdzie z osobą towarzyszącą to dopiero będzie ona mogła wejść o 21?
2.Gdzie ten kupon można nabyć?
Dzięki.Do zobaczenia.

-
- Nowy(a)
zawiedziona
swietnie że tak wcześnie o tej imprezie poinformowaliście.....! Możey gdybym o niej wiedziała to bym sie wybrała...