Co z dorobkiem na wakacje??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Co z dorobkiem na wakacje??
to pytanie bardziej jest skierowane do Szymona.Czy tylko słuchacze szkoły mogą wziać udział w tej organizacji??Jutro jest spotkanie informacyjne,chciałabym dowiedzieć sie o której godzinie?czekam na odp.=>Pozdro!!
-
- akademiareklamy.edu.pl
szkoła dla masonów rozkochanych w reklamie
hehe, widzę że rob z własciwa sobie precyzją i elegancją wskazał światło w tunelu 
nie bardzo jednak wiem o jakiego szymona chodzi i o jaką organizację - że nie wspomnę o "dorobku na wakacje"
wiem, że istniały kiedyś loże masońskie ale, że się jakaś zalągła w wsr pierwsze słyszę

nie bardzo jednak wiem o jakiego szymona chodzi i o jaką organizację - że nie wspomnę o "dorobku na wakacje"
wiem, że istniały kiedyś loże masońskie ale, że się jakaś zalągła w wsr pierwsze słyszę
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Co z dorobkiem na wakacje??
Ulala jest niezła! Wszystko jej się pokićkało, kurza twarz!
No! Przy okazji wyjaśniło się wszystkim o co chodzi - nie o DOROBEK, leczo DOROBIENIE w wakacje, rozumiecie?

Sławka.Ulala pisze:to pytanie bardziej jest skierowane do Szymona
To nie jest żadna organizacja. Raczej wolne jednostki. Nie tylko Słuchacze szkoły moga wziąć udział w tym przedsięwzięciu - o czym pisałem w odnośnym topicu.Ulala pisze:Czy tylko słuchacze szkoły mogą wziać udział w tej organizacji?
Tak, jutro, tj. w czwartek 07 lipca o godz. 11:00 w redakcji Passy przy ul. Lachmana 4 w Warszawie na Ursynowie.Ulala pisze:Jutro jest spotkanie informacyjne,chciałabym dowiedzieć sie o której godzinie?
No! Przy okazji wyjaśniło się wszystkim o co chodzi - nie o DOROBEK, leczo DOROBIENIE w wakacje, rozumiecie?

Ostatnio zmieniony 06 lip (śr) 2005, 23:23:09 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
zarządzanie czasem - ciężka szkoła życia
tak, jak sądzę możesz to zrobic ale po pierwsze zadzwoniłbym tam najpierw, by sie umówić i powołał na wsr i wspomnianego Sławka;
powodzenia
powodzenia
-
- akademiareklamy.edu.pl
pieski los avatarów w szkole reklamy
nie ma za co, ale psiaka masz wporzo