TVN Sport
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
TVN Sport
Rusza kolejny kanał sportowy (po Polsacie Sport, Eurosport, Eurosportnews, Canal + Sport) - TVN Sport. Są także plany uruchomienia Polsatu Sport 2. Dla mnie jest to przesada. Dwa kanały sportowe (Eurosport i Polsat Sport i audycje sportowe w TVP i Polsacie) w zupełności mi wystarczają. A jakie jest wasze zdanie? Warto otwierać takie kanały?
-
- akademiareklamy.edu.pl
Oglądalność tv stacji sportowych - jak promowac nowe kanały!
powiem jak to wygląda z mojej perspektywy:
otóż jestem specyficznym targetem, bo, jak widać po moim rozbudowanym "maćku", sport to nie jest moja życiowa pasja. Ale i mnie zdarza się oglądać wybrane relacje - szczególnie tenis, karling i snookera. Oglądam tylko dwie stacje:
- Eurosport
i
- Eurosport News.
Wynika to z przyzwyczajenia, tradycji i lenistwa.
Mam od dawna tak zaprogramowanego pilota, że pod szóstką mam Eurosport a pod siódemką Eurosport News.
Gdy wracam późno wieczorem oglądam Eurosport News, by zobaczyć, co się nowego wydarzyło. Gdy mam więcej czasu i są moje ulubione turnieje oglądam Eurosport i ponieważ jestem raczej tradycjonalistą musiałby nowy kanał dokonać nie lada wyczynów bym zaprogramował go na pilocie w obrębie ulubionej dziesiątki - bo w zasadzie tylko to daje mu jakąś szansę na regularne oglądanie.
PS
bardzo ciekawy temat badawczy - gratuluję inicjatywy
otóż jestem specyficznym targetem, bo, jak widać po moim rozbudowanym "maćku", sport to nie jest moja życiowa pasja. Ale i mnie zdarza się oglądać wybrane relacje - szczególnie tenis, karling i snookera. Oglądam tylko dwie stacje:
- Eurosport
i
- Eurosport News.
Wynika to z przyzwyczajenia, tradycji i lenistwa.
Mam od dawna tak zaprogramowanego pilota, że pod szóstką mam Eurosport a pod siódemką Eurosport News.
Gdy wracam późno wieczorem oglądam Eurosport News, by zobaczyć, co się nowego wydarzyło. Gdy mam więcej czasu i są moje ulubione turnieje oglądam Eurosport i ponieważ jestem raczej tradycjonalistą musiałby nowy kanał dokonać nie lada wyczynów bym zaprogramował go na pilocie w obrębie ulubionej dziesiątki - bo w zasadzie tylko to daje mu jakąś szansę na regularne oglądanie.
PS
bardzo ciekawy temat badawczy - gratuluję inicjatywy
-
- Nowy(a)
POLSat sport 2 ??
to idiotyczne dwa takie same kanaly bo mi tez jak tobie BURAK wystarczy liga mistrzow w TVP 1
POZDRO>>>
POZDRO>>>