Czy jestes za KESONEX czy za VASQUEZ??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Czy jestes za KESONEX czy za VASQUEZ??
Jesli jestes za :
poprostyu sie wypowiedz lub wybierz dogodna dla ciebie opcje:)
poprostyu sie wypowiedz lub wybierz dogodna dla ciebie opcje:)
-
- Loża WSR
Boshe przeciez nikt nie wywiera na Tobie zadnej presji
Jestes dorosly sam decydujesz
Aha tylko pamietaj o wplywie spolecznym czyli konformizmowi
"Sukces badz niepowodzenie wynikaja z konformizmu wobec okolicznosci" - Machiavelli
"Czyn, co wiekszosc czyni, a beda o tobie mowic dobrze" - Thomas Fuller

"Sukces badz niepowodzenie wynikaja z konformizmu wobec okolicznosci" - Machiavelli
"Czyn, co wiekszosc czyni, a beda o tobie mowic dobrze" - Thomas Fuller
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Powiem tak. Oddzielam net od normal life. I dlatego tak juz dziwnie mam (czego niektorzy nie moga czasem zrozumiec) ze na forum mowie do wszystkich po nicku a w realu po imieniu. I trudno mi sie od tego odzwyczaic ;)Wyjatki sa bardzo rzadkie i tylko na specjalne okazje
Ja i inni pewnie tez czy mowie/pisze Keso, Keson, Łukasz, Vasquez czy Kesonex mam na mysli zawsze ta sama osobe
Chodzi o to co Ty chcesz i z kim sie identyfikujesz i na ile to jest trwale bo moze sie okazac ze za jakis czas znowu zatesknisz za Vasquezem. Hehe a moze powinienes sie nazywac TUFKA(V/K) - The User Formerly Known As... 
Osobiscie jestem elastyczny i zmiany nie sprawiaja wiekszego problemu. Przyzwyczailem sie nawet do tego ze np. Havoc sobie ostatnia literke zmienil. Rozchodzi sie o to po co byla ta zmiana brachu. I nie jest to pytanie retoryczne z mojej strony. Bo po cos ta zmiana byla no nie. To co sie takiego zmienilo ze ma byc powrot. O ile wiem to Vasquez nie powstal tak nagle 2 miechy temu tylko istnial od dluzeszego czasu rownolegle.
Jesli chodzi o sama ankiete nie bede glosowal zeby nic Ci nie sugerowac

Ja i inni pewnie tez czy mowie/pisze Keso, Keson, Łukasz, Vasquez czy Kesonex mam na mysli zawsze ta sama osobe

Osobiscie jestem elastyczny i zmiany nie sprawiaja wiekszego problemu. Przyzwyczailem sie nawet do tego ze np. Havoc sobie ostatnia literke zmienil. Rozchodzi sie o to po co byla ta zmiana brachu. I nie jest to pytanie retoryczne z mojej strony. Bo po cos ta zmiana byla no nie. To co sie takiego zmienilo ze ma byc powrot. O ile wiem to Vasquez nie powstal tak nagle 2 miechy temu tylko istnial od dluzeszego czasu rownolegle.
Jesli chodzi o sama ankiete nie bede glosowal zeby nic Ci nie sugerowac
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kesonex jest prawdziwszy niż Vasquez i basta
Uważam, że nick Kesonex jest zgodny z naturą jego właściciela. Kesonex nawet wygląda jak Kesonex.
Natomiast Vasquez jest trochę za bardzo wydumany i przekombinowany, choć niewątpliwie o dużych walorach estetycznych i być może nawet zgodny z "pobożnymi życzeniami" czy marzeniami jego właściciela co do swojego alter ego (kolego).
Preferuję realizm (kosztem marzeń i wyobrażeń) dlatego głosuję na Kesonexa. Lubię Kesonexa.
Natomiast Vasquez jest trochę za bardzo wydumany i przekombinowany, choć niewątpliwie o dużych walorach estetycznych i być może nawet zgodny z "pobożnymi życzeniami" czy marzeniami jego właściciela co do swojego alter ego (kolego).
Preferuję realizm (kosztem marzeń i wyobrażeń) dlatego głosuję na Kesonexa. Lubię Kesonexa.
-
- Zaczyna działać