Nie chce mi się....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
Nie chce mi się....
Oficjalnie protestuję, to jest jedyny topic jaki założe na forum bo więcej mi sie nie chce. Tak poprostu i szczerze to piszę, bo (któryś już raz ktos o tym pisze) zakładanie tematów na siłe nie ma sensu. Zresztą mój temat tez jest, jak doskonale widać, na siłę. I do tego nie mam pojęcia jakie terminy można dodać do encyklopedii bo wszystko czego szukałem, juz tam jest. Może ktoś napisze, czego tam nie ma, to ja wtedy chętnie poszukam objaśnień:P
-
- Wyrocznia WSR
-
- Bywalec
No żesz w mordę, ale nic mi się nie chce.......
I do tego trzeba chodzić do szkoły w wakacje. No dobra, ktoś może się mnie czepić i powiedzieć, że mogłem sobie zajęcia na wrzesień przełożyć, ale ja znowu napiszę, że MI SIĘ POPROSTU CHOLRNIE NIE CHCIAŁO:/ A poza tym nie wiem czy będe miał we wrześniu czas.
I do tego trzeba chodzić do szkoły w wakacje. No dobra, ktoś może się mnie czepić i powiedzieć, że mogłem sobie zajęcia na wrzesień przełożyć, ale ja znowu napiszę, że MI SIĘ POPROSTU CHOLRNIE NIE CHCIAŁO:/ A poza tym nie wiem czy będe miał we wrześniu czas.
-
- Bywalec
Od jakiegoś tygodnia nie mam siły, energii, wiary w siebie i weny twórczej.Happy pisze:Mario trochę siły, energii, wiary w siebie, weny twórczej!
Tyle jest ciekawych rzeczy którymi można sie podzielić z innymi!
Ci bardziej spostrzegawczy mogli to zauważyć na zajęciach, zresztą trudno było tego nie zauważyć więc nawet Ci mniej spostrzegawczy widzieli jak kimałem na ławce....
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec
-
- Ekspert
no wiesz co Mario? ja bym sie nie przyznawala
a co do newsow topicoof i haseł do wncy. to tylkośmietnik robimy!! Skandaleiro! ja zalozylam 3 beznadziejne topici, do encyklopedii nie ma co dodawać chyba że założymy nową dziedzine np: slang młodzieżowy w WSR, a newsy.. tu chyba najgorzej.. większość dziedzin to nie moja działka. Więc zapewne poprzestane na topicach.

-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
Łoj Mario jesli jesteś tym kim myślę, ze jesteś (a chyba tak jest) to masz też pewien zimowy znak zodiaku! A ten znak jest ogólnie baaardzo zrzędliwy i wszystko mu sie nie podoba i nic mu sie nie chce! Ale tu dobra informacja! Tylko do czasu! W pewnym momencie jak wybucha to staje się wulkanem energii! W postrąkach utrzymać go nie można! Życie zaczyna mu sie podobac na maxa! Zmienia się całkowicie! Znam takie przykłady!
Także jeszcze trochę cierpliwości....kilka latek..... Więcej uśmiechu na tej niebrzydkiej twarzy
i będzie super!
Ale jutro jakby co się upewnię, że Ty to Ty!

Ale jutro jakby co się upewnię, że Ty to Ty!