Muzyczka!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
IndridCold
Nowy(a)

Muzyczka!

Post autor: IndridCold » 21 lip (czw) 2005, 14:47:27

Denerwuje mnie wiele rzeczy. Przykład: gość słucha jednego typu muzyki. Pytasz go o dajmy na to o Led Zepplin a on na to że to gówno. What the fuck?! Jeśli ktoś spyta mnie o ten zespół to mówie mu rzecz oczywistą że jest genialny! Nie lubie Led Zepplin ale na boga to mistrzowie! Co jest, pytam zatem, z tym człowiekiem? A tu 75% osób się z tym zgadza. Bo oni techno albo hip-hopu słuchają itd.

Ja słucham każdej muzy, bez wyjątkow. Jedna kapela mi się bardziej podoba jedna mniej ale każda ma coś ciekawego do zaoferowania. Muzyka to wspaniała sprawa. Nie podchodzi mi Led Zepplin czy Black Sabbath ale nigdy nie powiem że to badziewie. Bo tak nie jest do cholery! Czasem naprawde strach mnie oblatuje jak słucham takich żałosnych baranów. Pozdrawiam ich, współczuje i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Nie wiem o co chodzi z tym OGRANICZANIEM się do jednego typu muzy. Jak wiele się wtedy traci! Jakie to wogóle "SŁABE" jest. Pozdrawiam nieograniczonych! ;)

kamil_pld
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: kamil_pld » 21 lip (czw) 2005, 17:17:28

Albo sie slucha muzyki, albo sie slucha tylko jednego gatunku. Ograniczanie sie do jednego gatunku pozwoli miec ogromna wiedze na temat tylko jednego gatunku... nie calej muzyki.

Michal W. mial raz racje... keine grenzen ;)

IndridCold
Nowy(a)

Post autor: IndridCold » 11 wrz (ndz) 2005, 02:24:35

Jak najbardziej się zgodzę. Po co się wypowiadać na temat kapeli której nię nie zna? Pozatym chodzi mi o zdawanie sobie sprawy z tego że nawet jak się czegoś nie lubi to nie znaczy że to nie jest dobre.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 11 wrz (ndz) 2005, 02:29:59

IndridCold pisze:[...] że nawet jak się czegoś nie lubi to nie znaczy że to nie jest dobre.
... tylko znaczy ze jeszcze albo nie umie sie dostrzec w tym jakiegos 'piekna' lub tez nasz poziom odbioru muzyki znajduje sie zupelnie na innych falach ...

Q
Nowy(a)

Post autor: Q » 11 wrz (ndz) 2005, 03:24:33

Stary widzisz jest taka opcja. Tez doceniam klasyki ktore wryly sie juz w historie i sa nie do ruszenia. Ale przestan sie oburzac. Myslisz bardzo stereotypowo. Na Boga. moze sie znalezc ktos kto calym swoim jestejstwem uzna, ze Led Zeppelin to gowno [czyt. shit] i ja to zdanie szanuje. A denerwuje mnie opiniam, aby przyjmowac cos jako aksjomat. koniec

ODPOWIEDZ