Wilk i Zając czy Krecik?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
GlamourGirl
Nowy(a)

Wilk i Zając czy Krecik?

Post autor: GlamourGirl » 23 lip (sob) 2005, 12:15:18

Ogłaszam małe głosowanie,która bajka naszego dzieciństwa była bardziej "stylowa i jazzy"gdy chodziło się jeszcze w lajkrach do przedszkola(brrr)z nieodzownym woreczkiem na kapciuszki pod pachą :wink:
Z mojego avatara nietrudno się domyślić,dla którego bajkowego bohatera żywię większy sentyment :) Dobranocka Wilk iZając...męczyła mnie psychicznie,bo nigdy nie mogłam się doczekać kiedy zło zatriumfuje i Wilk złapie tego głupiego zajączka :wink: Do dzisiaj mi ta trauma została,bo nie umiem bezstresowo podejść do ,jednej z fajniejszych zresztą bajek na kartoonie, czyli do Strusia Pędziwiatra.Dlaczego ten biedny kojot nie może nigdy dopaść tego fatalnego strusia?! :evil: ..no może mam trochę zbyt emocjonalny stosunek do sprawy :wink: W każdym razie zawsze wolałam Krecika,bo widać w nim było wybitne przeszkolenie aktorskie-niby nic nie mówił przez całą bajkę,ale minami budował niebywałe napięcie u odbiorców(czyli dzieciaków w lajkrach,ale to zawsze coś) :lol:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 23 lip (sob) 2005, 12:40:11

Ja lubilem Smerfy ze wzgledu na pseudo Drowi kolor skory :lol: Aha i Sąsiadów to byl wypasik no i Pomyslowego Dąbromira bardzo lubilem za pomysly :)

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 23 lip (sob) 2005, 13:00:45

Ja lubilem Smerfy
bo ty mlodziez jestes :wink: i juz znasz zachodnie bajki

niewazne czy wilk, czy krecik. obie byly kultowe, i z kultowymi tekstami.: jooo, ahoj (krecik), nu pagadi zajuc (czy cos w tym stylu, czywiscie to wilk i zajac).
a wiecie ze tvp1 wilka i zajaca zaczela puszczac?

Druid
Nowy(a)

Post autor: Druid » 23 lip (sob) 2005, 13:09:34

Nie wiem czy widzieliscie najnowszy odcinek W&Z?
Mozna tam dostrzec np. logo Nokia, na polkach sklepowych zamiast Arbuzow sa klielbasa, szynka banany, ananasy....
hehe

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 06 sie (sob) 2005, 23:32:27

Kacze Opowieści były the best :twisted:

ODPOWIEDZ