MORDERCY INDYWIDUALNOŚCI...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
MORDERCY INDYWIDUALNOŚCI...
Mam tu na myśli kreatorów mody. Chodzę ulicami i przeraża mnie to, że wszyscy wyglądają tak samo, jak można nosić coś, co nosi 50 osób obok? Bezmyślne zapatrzenie we wszystko co jest trendy, jazzy czy jak tam wolicie to chyba największa (obok głupiej muzy) plaga tych czasów...
Czy nie sądzicie, że świat stałby się bardziej różnorodny i piękniejszy gdyby nagle wybuchła bomba 'K' i wszystkie trendo kreatury zniknęłyby z powierzchni ziemi?
::::::STAY REBEL:::::::
Czy nie sądzicie, że świat stałby się bardziej różnorodny i piękniejszy gdyby nagle wybuchła bomba 'K' i wszystkie trendo kreatury zniknęłyby z powierzchni ziemi?
::::::STAY REBEL:::::::
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
Nie wiem co to jest bomba k, ale gdyby wybuchla bomba N, to na pewno zrobiloby sie pusciej w... Europie
Ale po co zaraz niszczyc dorobek cywilizacyjny? Wtedy moze bylby bardziej roznorodny np. tu pustowie tam kraterek tu ruinka hehehe ale nei bylby piekniejszy chyba. Wirus bylby spoko
Poza tym jesli kazdy bedzie uwazal na to jak on sam wyglada to nei bedzie problemu z plaga komercji i papugowania trendo podobnych rzeczy. Ja z tym nei bede mial problemu bo tego czego nienawidze to cale to komercyjne szmaciarstwo.
Stay in dark

Stay in dark

-
- Nowy(a)
Bomba K jak kreator - tak jak w seksmisji była bomba M
A za komuny to właśnie każdy kombinował sam jak i w co się ubrać bo nie miał wyjścia, ludzie szyli sobie ciuchy sami albo u krawcowych i każdy miał co innego...
Co do papugowania trendów to W(ar)szawa jest chyba najbardziej zepsutym miastem w Polsce, dlatego też szczególnie mi to przeszkadza bo nie cierpię tego zbiorowiska snobów :[

A za komuny to właśnie każdy kombinował sam jak i w co się ubrać bo nie miał wyjścia, ludzie szyli sobie ciuchy sami albo u krawcowych i każdy miał co innego...
Co do papugowania trendów to W(ar)szawa jest chyba najbardziej zepsutym miastem w Polsce, dlatego też szczególnie mi to przeszkadza bo nie cierpię tego zbiorowiska snobów :[
-
- Zawsze coś napisze
dibi: nie rozumiem ciebie, jezeli chcesz sie ubierac orginalnie to sie ubieraj - nikt ci nie broni i sie ciebie nie czepia, za to ty sie czepiasz osob ktore chca sie ubierac wg. trendow mody.
Sporo osob swoim strojem nawiazuje do subkultury w jakiej sie obraca, zainteresowan czy ogolnie do stylu zycia.
Moze napisz jaka grupa ludzi cie denerwuje swoim wygladem?
Sporo osob swoim strojem nawiazuje do subkultury w jakiej sie obraca, zainteresowan czy ogolnie do stylu zycia.
Moze napisz jaka grupa ludzi cie denerwuje swoim wygladem?
-
- Loża WSR
u nas jedynym powszechni uprawianymi dyscyplinami sportu (przynajmniej w W(ar)szawie) sa:
-sprint polaczony ze slalomem do autobusu
-maraton filmowy w kinie
-bieg wytrzymalosciowy w jakims mallu
-rzut wyzwiskiem na odleglosc
-wyscigi roadsterow na swiatlach
-slalom gigant czyli jazda bez kierunkowskazow (tzw. jazda na warszawiaka) przy zmianie pasow ewentualnie z wystawionym palcem srodkowym w celu pokazania swoich zamiarow
-triatlon czyli jazda do miejsca docelowego tramem, autobusem i metrem
cdn.
-sprint polaczony ze slalomem do autobusu
-maraton filmowy w kinie
-bieg wytrzymalosciowy w jakims mallu
-rzut wyzwiskiem na odleglosc
-wyscigi roadsterow na swiatlach
-slalom gigant czyli jazda bez kierunkowskazow (tzw. jazda na warszawiaka) przy zmianie pasow ewentualnie z wystawionym palcem srodkowym w celu pokazania swoich zamiarow
-triatlon czyli jazda do miejsca docelowego tramem, autobusem i metrem
cdn.
-
- Nowy(a)