czy to prawda?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
czy to prawda?
se normalnie mam kłeszczyna do wszystkich uczącychsie na wsr! jak sie ma reklama wsr do realiów? chodzi mi o port folio, pracę ..czy naprawdę jest łatwiej?
-
- Ekspert
praca w branży reklamowej
Zdecydowanie łatwiej, WSR jest rodzajem collegu, który działa na styku edukacji i biznesu reklamowego. W praktyce oznacza to, że nie tylko uczysz się rozumieć reklamę, sposobów jej funkcjonowania, terminologii niezbędnej w pracy w reklamie, ale przede wszystkim wiesz po pewnym czasie jak tworzyć skuteczne i atrakcyjne reklamy.
No i oczywiście im więcej pracujesz na zajęciach i warsztatach tym ciekawsze i lepsze masz portfolio.
No i oczywiście im więcej pracujesz na zajęciach i warsztatach tym ciekawsze i lepsze masz portfolio.
-
- Zawsze coś napisze
w szkole mozesz sobie zrobic bardzo fajne portfolio pod warunkiem ze wezmiesz sie do roboty i nie bedzieszz liczyc tylko na 3 na zaliczenie. ja np. prace ze szkoly dolaczylem do swojego portfolio. a o prace jest latwiej jesli masz fajne portfolio. juz pomijajac to ze po skonczeniu szkoly wiem o wiele wiecej o reklamie niz wczesniej.
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Jesli za pare lat albo na uniwerku to bedzie raczej zaocznie. Bo wtedy nie bedzie czasu. Nie wiem ile dokladnie masz lat ale sadze ze jak wiekszosc ludzi tutaj na dziennych konczysz wlasnie szkole srednia. I masz jeszcze przed soba 2 gora 3 lata luzu. Pozniej zaczyna sie praca, rodzina, pisanie licencjatow magisterek. Tak naprawde teraz jest jedyny dobry czas dla Ciebie by zajac sie reklama na powaznie a nie hobbystycznie. Za pare lat bedzie to dla Ciebie dodatek cos 2-rzednego bo zajmiesz sie innymi sprawami ktore z czasem stana sie wazniejsze bo zainwestujesz w nie sporo swojego czasu. Tak naprawde tylko teraz mozesz potraktowac reklame priorytetowo i cos zdzialac. W kazdym razie na pewno im pozniej tym trudniej bedzie Ci wystartowac na dziennych. Ot taka rada starszego kolegi 

-
- Nowy(a)
łił moze to i prawda..ja tam jednak mam 19 i nie szykuje sie z rodzinką tak prędko!
chcialabym jednak zdobyc wykształcenie , przerobic sobie troche mózgownice !
reklama naprawde mnie interesuje i nie kcialabym tego gdzies zgubic
moze jestem zbyt duzą optymistką ale WIEM ZE KCEM I TYLE HIHI
dankeszun za wszystkie rady!!!!!!
jeszcze malo wim o zyciu 

chcialabym jednak zdobyc wykształcenie , przerobic sobie troche mózgownice !
reklama naprawde mnie interesuje i nie kcialabym tego gdzies zgubic

moze jestem zbyt duzą optymistką ale WIEM ZE KCEM I TYLE HIHI

dankeszun za wszystkie rady!!!!!!