O co chodzi z Neemą i Havoc'kiem?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
(Kochani! Mam nadzieję, że nie zafundujecie nam takiej nudnej dłużyzny jak "romans" happy i yarlana?)
(Kochani! Mam nadzieję, że nie zafundujecie nam takiej nudnej dłużyzny jak "romans" happy i yarlana?)
-
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Myślisz, że to już koniec?
Myślisz, że to już koniec? Jeszcze dobrze nie zaczęli, a już skończyli? Szkoda. Naszemu środowisku przydałby się jakiś pikantny skandal towarzyski. A tu się zanosiło na prawdziwą burzę: inteligentny i nieco nadwrażliwy Strateg i w sposób ukryty dla siebie samej wzbudzająca silne emocje u wielu dojrzałych i niedojrzałych mężczyzn Artystka... A przy tym kilku zazdrośników i sporo zawiedzionych nadziei kolegów i koleżanek stojących w pobliżu i czekających na swoją szansę... Kurza twarz - scenariusz zaczyna pisać się sam!
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Oj czy ja wiem - plotki rodza i rozchodza sie szybko, niejednokrotnie wyprzedzajac fakty i zdarzenia a z tego co relacjonuje Happy to mamy tu swoiste post factumWielkieoko pisze:Nie Sławex hobbystycznie zajmuje się polotkarstwem!![]()

No ale ja przejde do swojej strategii i juz zamilkne ...

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Dziwna, przedziwna strategia...
Mam ukrytą strategię. Nawet nie jedną. Ale jedną mogę Wam zdradzić i w skrócie przedstawić. Już nie będzie wtedy ukryta. Jest może taka trochę zbyt poetycka, ale cóż... Otóż chciałbym spróbować przez pewien czas nazywać w myślach Neemę - Małą Księżniczką, a Havoc'ka - Aniołkiem. Zobaczymy co będzie. Zobaczymy co z tego wyniknie.seize pisze:choc kto wie to moze byc jakas ukryta strategia Slawka
-
- Loża WSR
Re: Dziwna, przedziwna strategia...
Sprostowanie: Wszelkie podobienstwo do zamieszczonego tu dzis 'utworu' pt. "Lustro" jest wylacznie wizja autorska Slawka i nie ma nic wspolnego w zamysle autora tekstu - co staralem sie podkeslic data powstania - a owe okreslenia maja konotacje/źródło dosc osobista.wojtkowski pisze:Otóż chciałbym spróbować przez pewien czas nazywać w myślach Neemę - Małą Księżniczką, a Havoc'ka - Aniołkiem. Zobaczymy co będzie. Zobaczymy co z tego wyniknie.

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Dziwna, przedziwna strategia...
Powiem więcej - to podobieństwo jest też prawie całkiem przypadkowe.seize pisze:Wszelkie podobienstwo do zamieszczonego tu dzis 'utworu' pt. "Lustro" jest wylacznie wizja autorska Slawka
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czy można zastrzec powszechnie używane terminy?
Czy to znaczy, że wolałbyś, żebym zaniechał swojej strategii?seize pisze:skojarzenia mam jednoznaczne (...) I w moich ustach sa one hmm zastrzezone![]()
wojtkowski pisze:Otóż chciałbym spróbować przez pewien czas nazywać w myślach Neemę - Małą Księżniczką, a Havoc'ka - Aniołkiem. Zobaczymy co będzie. Zobaczymy co z tego wyniknie.
-
- Loża WSR
Terminy te sa pisane z duzej litery jako nazwy wlasne ...
Nie bede niczego zabranial to juz Twoja decyzjawojtkowski pisze:Czy to znaczy, że wolałbyś, żebym zaniechał swojej strategii?

Jednak nie bede tego watku ciagnal bo to temat nie o mnie i moze nie bede promocji autorskiej tworczoci promowal hry hry
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
W starym (2004) 'Lustrze' odbija się aktualny świat
Wiersz "Lustro" zamieszczony w topicu [Poezja] SeIZe
bardzo mi się podoba. Gdybym był młodszy spróbowałbym napisać "Lustro 2"... Ale to nie ma przecież nic wspólnego z niniejszym tematem...
Douglas A-20 Havoc - dwusilnikowy myśliwiec bombardujący z trzyosobową załogą; został zaprojektowany w wytwórni Douglas Aircraft Company w 1936 roku i zakceptowany przez USSAC. Uzbrojony w 4 działka kaliber 20 mm i 2 km kaliber 12.7 mm w nosie, 2 km kaliber 12.7 w wieżyczce strzeleckiej oraz bomby. Otrzymał je również RAF oraz ZSRR w ramach umowy Lend-Lease.
Neema project - zapoczątkowany w ubiegłym roku przez studentów farmacji kilku państw afrykańskich projekt, którego celem było polepszenie wrunków zdrowotnych i sanitarnych lokalnych plemion autochtonów w Tanzanii. Czas trwania akcji przewidziano na 3-6 miesięcy, ale ze względu na brak funduszy i cofnięcie wsparcia Światowej Organizacji Zdrowia trzeba było skrócić ją do kilku tygodni.
Kochani! Mam nadzieję, że nie zafundujecie nam takiej nudnej dłużyzny jak "romans" happy i yarlana?
bardzo mi się podoba. Gdybym był młodszy spróbowałbym napisać "Lustro 2"... Ale to nie ma przecież nic wspólnego z niniejszym tematem...
Douglas A-20 Havoc - dwusilnikowy myśliwiec bombardujący z trzyosobową załogą; został zaprojektowany w wytwórni Douglas Aircraft Company w 1936 roku i zakceptowany przez USSAC. Uzbrojony w 4 działka kaliber 20 mm i 2 km kaliber 12.7 mm w nosie, 2 km kaliber 12.7 w wieżyczce strzeleckiej oraz bomby. Otrzymał je również RAF oraz ZSRR w ramach umowy Lend-Lease.
Neema project - zapoczątkowany w ubiegłym roku przez studentów farmacji kilku państw afrykańskich projekt, którego celem było polepszenie wrunków zdrowotnych i sanitarnych lokalnych plemion autochtonów w Tanzanii. Czas trwania akcji przewidziano na 3-6 miesięcy, ale ze względu na brak funduszy i cofnięcie wsparcia Światowej Organizacji Zdrowia trzeba było skrócić ją do kilku tygodni.
Kochani! Mam nadzieję, że nie zafundujecie nam takiej nudnej dłużyzny jak "romans" happy i yarlana?
-
- Loża WSR
O kurza twarz!! to temat o mnie?!?!?!
Czemu akurat aniołkiem? To chyba bardziej pasuje do okreslen swojej "ukochanej"wojtkowski pisze:Otóż chciałbym spróbować przez pewien czas nazywać w myślach Neemę - Małą Księżniczką, a Havoc'ka - Aniołkiem.

A ja myslalem ze przynajmniej troszke w Twoich oczach lepiej wypadam jak np. http://www.razorworks.com/enemyengaged/havoc/
-
- Loża WSR
Re: O kurza twarz!! to temat o mnie?!?!?!
No ta interpretacja jest juz blizsza tej 'wlasciwej'Havoc pisze:Czemu akurat aniołkiem? To chyba bardziej pasuje do okreslen swojej "ukochanej"

Pozwolilem sobie ja przeniesc obecnie w inne miejsce - tutaj przyznam nie moglem oprzec sie sprostowaniuHavoc pisze:Poza tym patrze na temat potem na pierwszy post wydaje sie ok. Patrze dalej a tu znowu jakas dysputa pseudo-filozoficzna" na tematy nie zwiazane z tematem. Zdecydujcie sie noBo wam wystawie "jedynke" za prace nie na temat
![]()
![]()