Zrobmy miss szkoly WSR!!...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Zrobmy miss szkoly WSR!!...
Czekam zatem na wasze opinie plusy i minusy takiego wyboru wyborow...
Obilo sie o ucha ze chcielibysmy takie wybory:)
Powyzej ankieta oraz napiszcie kto mialby poprowadzic jako bezstronna osoba taka imprezke ...
Juz zaproponowalem za namowa SW.
To bylby chyba dobry prowadzacy taki program jak "jeden z dziesieciu":)
Obilo sie o ucha ze chcielibysmy takie wybory:)
Powyzej ankieta oraz napiszcie kto mialby poprowadzic jako bezstronna osoba taka imprezke ...
Juz zaproponowalem za namowa SW.
To bylby chyba dobry prowadzacy taki program jak "jeden z dziesieciu":)
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
Jakby nie bylo to juz moj temat bylem pierwszy:PHappy pisze:Papugi, papugi!!!
Zapominałeś dodać, że Miss wybierałoby się spośród pięknych słuchaczek Warszawskiej Szkoły Reklamy!
A Ty chcesz, żebym konkurowała ze Sławkiem kto lepiej poprowadzi te wybory?? Każdy koziołek chce być najlepszy!!![]()
ALe oczywiscie mozesz go zamknac otworze nowy:)
Only joke....
Moze jednak ta ladniejsze wybory poprowadzi Slawek a sama staniesz do walki??

Sama pisalas ze masz duzo pracy a ja najwyzej Slawkowi pomoge:)
-
- WSR Guru
Boisz sie??!!:PHappy pisze:Jestem niezwykle pokojowo usposobionym człwiekiem i do żadnej walki stawać nie zamierzam!Kesonex pisze:Moze jednak ta ladniejsze wybory poprowadzi Slawek a sama staniesz do walki??
Przeciez Cie nei zmuszam to byla tylko propozycja nei do odrzucenia ale w takiej sytuacji......mowi sie trudno:)
-
- Loża WSR
Dokladnie - jestem za takimi wyborami jednak pod takim warunkiem iz nie bedziemy oceniac tylko wygladu. My mezczyzni mamy bowiem do siebie to ze nie rozgladamy sie wylacznie za 'ladnymi maskotkami'* i szukamy w Kobiecie czegos wiecej niz tylko ladnego wygladu
Jesli idzie on w parze z osobowoscia / charakterem / dusza / caloksztaltem wewnetrznym to a i owszem jak najbardziej 
Panie jak widac w swoich wyborach skupily sie tylko na jednym

*wyrazenie zaczerpniete z kobiecej wypowiedzi opisujacej czego facet szuka w Kobiecie.

Panie jak widac w swoich wyborach skupily sie tylko na jednym

*wyrazenie zaczerpniete z kobiecej wypowiedzi opisujacej czego facet szuka w Kobiecie.
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
ale tak na serio jeśli chodzi o to szukanie w kobietach czegoś więcej niż wyglądu to z przykrościa muszę stwierdzić że jednak większość z nas szuka tylko tych maskotek, dlatego całe szczęście że są jeszcze tacy jak my którzy w kobiecie szukają również piękna wewnętrznego
i może ten konkurs będzie stał na wyższym poziomie niż te wybory mistera
pzdr happy 

-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
Za pozno mowi sie o tym po oddaniu foty:)To tak jak podpisanie cyrografu:PHappy pisze:Zgłaszam sprzeciw!!! Nasi kandydaci też będą potem musieli się wykazać osobowością/inteligencją/męskością/umiejętnością rozpalania ogniska bez poganiania do tego/ i wieloma innymi walorami oraz cechami prawego charakteru!
Kali: Niestety gdybym szukal tylko maskotki blondyny pojechalbym na plaze na Floryde:)
Ja raczej nie szukam takiej...ta kobieta sama mnei znalazla i ja i ona mamy farta ze trafilismy na siebie

I wiecej nic bym nie chcial zmieniac:)Ot co...