Językowe środki perswazji w reklamie:) pomoc potzrebna :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Eliot
Językowe środki perswazji w reklamie:) pomoc potzrebna :)
Na ten temat pisze wlasnie mature w tym roku
mam juz pare pozycji ksiazkowych (w tym sławna "Język na sprzedaż") ale szukam jakis reklam najlepiej oddajacych temat:) bybym bardzow wdzieczny za jakas kolwiek pomoc i wskazówki co do napisania pracy 
-
wiatrak
-
Ewelina1238
-
Gość
Heheh no widziecie ja tez najprawdopodobniej bede pisac ten temat i mam juz maly punkt zaczepienia polecam np: Michał Głowiński, Teresa Kostkiewiczowa "Słownik terminow literackich" to tak na początek potem Jerzy Bralczyk "Język na sprzedaż" nastepnie Ewa Szczęsna "Poetyka reklamy", Jan Goślicki "Sztuka reklamy", Marek Kochan "Slogany w reklamach i polityce" , Stanisław Kuśmiereski "Reklama jest sztuką".
Fajnie by było jeszcze pogadac z innymi...
co dwie glowy to nie jedna
moj numer gg 1132518
Pozdro
Fajnie by było jeszcze pogadac z innymi...
Pozdro
-
panda
uhu cos sie ludzie wsciekli chyba na te tematy o reklamie 
"omow perswazyjna funkcje jezyka reklamy w oparciu o przyklady"..
ja mam chyba z 15 ksiazek <mama jest szycha w bibliotece pedagogicznej
>
1837053 - zagadywac ludzie
.. niestety tylko jak jestem dostepna, bo nie dochodza mi wiadomosci od nieznajomych
pzdr
"omow perswazyjna funkcje jezyka reklamy w oparciu o przyklady"..
ja mam chyba z 15 ksiazek <mama jest szycha w bibliotece pedagogicznej
1837053 - zagadywac ludzie
pzdr
-
karolka
-
maxsiu
RE
Cześć ja też wybrałem ten temat co wy. Może się wymienimy materiałami? gg2648730 mail:maxk87@o2.pl 
-
Gość
-
Ela od ELI
REKLAMA NA MATURZE
Tez wybralam ten temat, dopiero zaczynam pracę napiszcie lepiej z jakich szkół jesteście;) może przydać sie dobra wymiana informacji;)
ja jestem z 1 LP SOPOT:)
ja jestem z 1 LP SOPOT:)
-
czayss
persfazja w reklamie
witam witam! ja tesh mam ten temacik
mam przyklady literatury itp, ale jeszcze nie mam przykladow reklam i nie wiem jak sie do tego zabrac moze sie wymienimy i wspolnie zdamu ustny z polaka??
:D moj gg: 3456975 smiało pisać i mowic ze chodzi o maturke! 
-
maturzysta :D
srpdki perswazji w reklamie .........
Witam!!
mam ten temacik zaczalem pisac lecz zatrzymalem sie poniewaz braklo mi przykladow reklam.
Chetnie wymienie sie informacjami na ten temat prosze piasac nr gg8123722 (czesto niewidoczny)

-
majta