Urodzony morderca.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Urodzony morderca.
Mój typ na cichego skrytobójcę To Kłapouchy.Niby oset wolno szczypie, niby bezdomny cały czas, bez rodziny, przyjaciół jako tako.A jednak.Kłapouszek to idealny materiał na brutalnego zwierza.Ciagła depresja i alienacja doprowadza go do zbrodni, szybciej niż Vanish plamę poskromi.Na pierwszy ogień napewno pójdzie Prosiaczek!
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Szerlok Holms - mistrz dedukcji, kurza twarz!
Zagłosowałem na Mamę Muminka. Z przedstawionych postaci wydaje mi się najmniej prawdopodobna jako urodzony morderca (nawet płeć się nie zgadza) - więc to na pewno ona!
-
- Początkujący(a)
mama muminka
zgadzam się. Torebka Mamy Muminka może być pełna niespodzianek: bazuka, kałasznikow, pistolety, rewolwery, czołgi, szarik i inne takie narzędzia zbrodni
-
- Czasami coś napisze
KURCZAKI, a to ci zagwostka... gargamel to przede wszystkim kandydat na wzorowego pedofila i SERYJNEGO mordercę: kusi, nęci i próbuje w całą akcję wrobić kocura!!
Mama Muminka to mistrzyni kamuflarzu: niby niewinna, ale coś wiem o damskich torebkach
Jest jeszcze Maryla Rodowicz.. ale przebija ją chyba Mandaryna... ta już się nawet nie kryje ze swoimi niecnymi planami. Najpierw atakuje wzrok, oślepiając cekinami, później słuch dźwiękami niewiadomego pochodzenia... normalnie strach się bać!!
Mama Muminka to mistrzyni kamuflarzu: niby niewinna, ale coś wiem o damskich torebkach

Jest jeszcze Maryla Rodowicz.. ale przebija ją chyba Mandaryna... ta już się nawet nie kryje ze swoimi niecnymi planami. Najpierw atakuje wzrok, oślepiając cekinami, później słuch dźwiękami niewiadomego pochodzenia... normalnie strach się bać!!