Gangrel szuka mistrza gry!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
co no... ?? Wiesz co zerknij sobie najpierw tutaj a nie zakladasz kolejny topic http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-1700.html
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
No widze widze ale doszliście do czekoś??
Ja do misrza gry jeszcze nie dojrzałam za mało słów.
Na dłuższą mete grałam w mroczne wieki , wampira i warhamera (jakolwiek to się pisze) , ale teraz wyjechałam od znajomych daleko do Warszawki i skończyły się dobre czasy ćwiczeń wyobrażni i mile spedzanych w ten sposób nocy...
Ja się zgłaszam tylko jak będziecie grać w coś innego to musiałabym dostać podręcznik na jakieś 3 dni żeby się z nim zapoznac i stworzyć postać.
Gdzie z kim i kiedy :]
Ja do misrza gry jeszcze nie dojrzałam za mało słów.
Na dłuższą mete grałam w mroczne wieki , wampira i warhamera (jakolwiek to się pisze) , ale teraz wyjechałam od znajomych daleko do Warszawki i skończyły się dobre czasy ćwiczeń wyobrażni i mile spedzanych w ten sposób nocy...
Ja się zgłaszam tylko jak będziecie grać w coś innego to musiałabym dostać podręcznik na jakieś 3 dni żeby się z nim zapoznac i stworzyć postać.
Gdzie z kim i kiedy :]
-
- Loża WSR
o nei wymiekaja wszyscy to przy 7 edycji AD&D zeby zaslashowac paru zbirow trzeba godziny
To jest dopiero wymiek jesli chodzi o mechanike. A Zew ma to do siebie ze ma klimat I kalsa a warmlotek to inny typ bo fantasy. ja lubie te dziejace sie we wspoclzesnoaci i ogolnei wszystko co kojarzy sie z Lovecraftem a warmlotek mi sie nie kojarzy
Poza tym do warhammera mam sentyment to moj peirwszy sesyjny RPG w jaki toczylismy ze znajomymi jeszcze w podstawowce. Nie zapomne tych fajnych sesji nigdy 

-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
my god!!!!!!!
Obawaim się że to wszystko znaczy że tak sobie tu pogadamy kto co lubi i nic z tego nie wyjdzie. ble ble ble
Tródno...:[
Tródno...:[