Jakich kobiet sluchacie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Jakich kobiet sluchacie?
To nie jest temat dla pantoflarzy czy masochistow. Jestem tylko ciekawy jakie sa Wasze ulubione glosy kobiece?
Ogolnie rzecz biorac she jestes bezkonkurencyjna, ale dajac szanse innym paniom wymienilbym:
Kate Bush (Wuthering heights, Babooshka, Red shoes)
Enya (Orinocco Flow, Caribean Blue, Claanad)
Tori Amos (Cornflake girl, Profesional widow, Siren)
Annie Lennox (Walking on broken glass, Why, Keep young ... )
Natalie Merchant (cover Because the night, Carnival, 10000 maniacs)
Ogolnie rzecz biorac she jestes bezkonkurencyjna, ale dajac szanse innym paniom wymienilbym:
Kate Bush (Wuthering heights, Babooshka, Red shoes)
Enya (Orinocco Flow, Caribean Blue, Claanad)
Tori Amos (Cornflake girl, Profesional widow, Siren)
Annie Lennox (Walking on broken glass, Why, Keep young ... )
Natalie Merchant (cover Because the night, Carnival, 10000 maniacs)
-
- Zaczyna działać
Re: Jakich kobiet sluchacie?
sinar pisze:Ogolnie rzecz biorac she jestes bezkonkurencyjna...

8O
to chyba nie bylo do mnie?...
-
- Loża WSR
Oczywiscie ze nie o Tobie. S.H.E. pojawia sie podobno w chorkach m.in w You can't stop the reign - Shaquille'a O'Neilashe pisze:sinar pisze:Ogolnie rzecz biorac she jestes bezkonkurencyjna...![]()
8O
to chyba nie bylo do mnie?...

she ciekawy wybor, powiedzialby lekko jazzujacy. Ja to tylko Kydrynski w radio raz na jakis czas, Jazz Jambore raz na pare lat ze znajomymi. A jak ostatnio probowalem sluchac Radio Jazz to grala jakas hip-hopowa DJ-ka
mefju tez lubie alanis. Bjork zreszta tez. Kazda jej nowa plyta to dla mnie zaskoczenie jak np sciezka do Tanczac w ciemnosciach. No ale z Pania Violla i Justinem to mnie zaskoczyles

"Oczi cziornyje, oczi dziwnyje,
oczi strasnyje i priekrasnyje
Kak lublu ja was, kak bajus' ja was...
Ja uwidieł was, och, w niecharoszij czias"

-
- Loża WSR
Tak mnie ten mefju, Pani Violletta, te oczi cziornyje zainspirowali ze chcialbym sie tez spytac o Wasze ulubione teksty czy cytaty z takich kobiecych (spiewanych, pisanych, sluchanych) kawalkow. Moze ktos ma. Mnie zawsze bardzo podoba sie wstep do Never ever All Saints. Mam nadzieje ze kojarzycie, bo jesli nie to bede czul sie w obowiazku to znalezc i zacytowac.
-
- Zaczyna działać
no to wszystko jasne.sinar pisze:Oczywiscie ze nie o Tobie. S.H.E. pojawia sie podobno w chorkach m.in w You can't stop the reign - Shaquille'a O'Neila

a juz zaczelam sie zastanawiac, gdzies ty mogl mnie slyszec... 8O
-
- Zaczyna działać
mnie rowniez.sinar pisze:Mnie zawsze bardzo podoba sie wstep do Never ever All Saints.
a few questions that i need to know
how you could ever hurt me so
i need to know what i've done wrong
and how long it's been going on
was it that i never paid enough attention?
or did i not give enough affection?
not only will your answers keep me sane
but i'll know never to make the same mistake again
you can tell me to my face
or even on the phone
you can write it in a letter
either way i have to know
did i never treat you right?
did i always start the fight?
either way i'm going out of my mind
all the answers to my question i have to find
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
she pisze:gdzie?sinar pisze:She dziekuje za All Saints. Az mnie gdzies tu scisnelo
(chyba sobie to zaraz zapuszcze i tez mnie scisnie)
I pewnie mi jeszcze powiesz ze Cie scisnie co innego. Zreszta sama podziel sie wrazeniami.Po wysluchaniu tego kawalka.
To kto na mnie wtedy rzucil urok ze na zdrowiu podupadlem. Czulem sie jak mlody bog a w poniedzialek tak mnie scielo ze lekarka 10 dni zwolnienia mi wypisala. Wydawalo mi sie widze Cie jak ruszasz rekoma rzucasz jakimis przedmiotami i recytujesz jakies magiczne zaklecia. A moze Ty stosujesz voodoo. Cholewcia to mnie dopiero teraz scisnieshe pisze:don't think so...sinar pisze:A gdzie ja Cie moglem slyszec. Zastanowmy sie. Moze w ubiegla niedziele w Szkole???

-
- Zaczyna działać
no tak... to moglam byc ja...sinar pisze:To kto na mnie wtedy rzucil urok ze na zdrowiu podupadlem. Czulem sie jak mlody bog a w poniedzialek tak mnie scielo ze lekarka 10 dni zwolnienia mi wypisala. Wydawalo mi sie widze Cie jak ruszasz rekoma rzucasz jakimis przedmiotami i recytujesz jakies magiczne zaklecia.
a jak wygladalam?