jak jest w WSR???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
jak jest w WSR???
Witam studentów WSR!!!
Zastanawiam się czy nie kontynuowac swej edukacji w Waszej szkole. Powiedzcie mi co nieco, jak w niej jest. Czy spełnia Wasze oczekiwania, czy ludzie są zadowoleni i, czy rzeczywiście jest duża możliwość na znalezienie pracy w zawodzie po jej ukończeniu. Jacy są wykładowcy, kadra, czy wszystko jest na poziomie? Czy to, co napisano w informatorze, to tylko "strategia reklamy";)??? Czy szkoła traktuje studentów poważnie i czy sama działa sprawnie. Są to ważne pytania zarówno dla mnie,i jak sądzę, dla innych, przyszłych studentów. Będę wdzięczna za rozwianie naszych wątpliwości
Pozdrawiam
Pola
Zastanawiam się czy nie kontynuowac swej edukacji w Waszej szkole. Powiedzcie mi co nieco, jak w niej jest. Czy spełnia Wasze oczekiwania, czy ludzie są zadowoleni i, czy rzeczywiście jest duża możliwość na znalezienie pracy w zawodzie po jej ukończeniu. Jacy są wykładowcy, kadra, czy wszystko jest na poziomie? Czy to, co napisano w informatorze, to tylko "strategia reklamy";)??? Czy szkoła traktuje studentów poważnie i czy sama działa sprawnie. Są to ważne pytania zarówno dla mnie,i jak sądzę, dla innych, przyszłych studentów. Będę wdzięczna za rozwianie naszych wątpliwości
Pozdrawiam
Pola
-
- Loża WSR
Cześć na początek to nie jest szkoła wyższa tylko policealne studium więc nie ma tu studentów tylko są uczniowie.
Szkoła jest 2 letnia z możliwością 3 roku ale przez 2 lata realizujesz program kuratoryjny i pod koniec 2 roku piszesz i bronisz pracę dyplomową i dostajesz 2 dokumenty :
- świadectwo ukończenia szkoły
- dyplom z tytułem technika organizacji reklamy.
3 rok jest dla osób którzy by chcieli zrobić np. dyplom z innej specjalizacji lub wybierają sobie indywidualnie poszczególne przedmioty.
W szkole są 4 specjalizacje :
- Studio Grafiki
- Strategia Reklamy
- Fotografia Reklamowa
- Realizacja Filmowa i TV
Po dalsze informacje zapraszam na stronę internetową szkoły ,, PROGRAM " jest tam wszystko opisane razem z opłatami i tym podobnym lub telefonicznie do sekretariatu szkołu pod numer (022) 644 28 58
Szkoła jest 2 letnia z możliwością 3 roku ale przez 2 lata realizujesz program kuratoryjny i pod koniec 2 roku piszesz i bronisz pracę dyplomową i dostajesz 2 dokumenty :
- świadectwo ukończenia szkoły
- dyplom z tytułem technika organizacji reklamy.
3 rok jest dla osób którzy by chcieli zrobić np. dyplom z innej specjalizacji lub wybierają sobie indywidualnie poszczególne przedmioty.
W szkole są 4 specjalizacje :
- Studio Grafiki
- Strategia Reklamy
- Fotografia Reklamowa
- Realizacja Filmowa i TV
Po dalsze informacje zapraszam na stronę internetową szkoły ,, PROGRAM " jest tam wszystko opisane razem z opłatami i tym podobnym lub telefonicznie do sekretariatu szkołu pod numer (022) 644 28 58

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
CASE ma racje karza nam tak mowic na forum. W rzeczywistosci nikogo tu nei lubieCASE pisze:havoc, ty hipokryto... mam wstawić tą rozmowę?

-
- Nowy(a)
No cóż, by wprowadzić troche świeżej krwi do rozmowy, by nie odpowiadały Ci same forumowe i szkolne dziadki
, daję Ci kilka słów od najmłodszej części tej szkoły (to ta rokująca największe nadzieje)
Otóż w mojej skromnej i jedynej tak naprawde liczącej się opinii
, szkoła jest wyczesana
Nawet nie przypuszczałem ,że takie szkoły istnieją
Z niewiarygodnym wprost zdumieniem odkryłem, że edukacja może być przyjemna
Wykładowcy, nawet jeśli fizycznie od nas odstają
, to duchowo conajmniej nam dorównują, jak nie przeganiają
Kadra dostaje więc maksymalne oceny ^^ Na współsłuchaczy też nie mozna narzekać - wszyscy dają czadu
Polecam ta szkołę z całego serca, innej takiej nie znajdziesz