Soldat twoim nowym życiem :P

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Sutul Likrevo
Nowy(a)

Soldat twoim nowym życiem :P

Post autor: Sutul Likrevo » 03 lis (czw) 2005, 21:38:42

www.soldat.pl

Z tego co widziałem, gra internetowa Soldat jest tu w WSR już w jakimś stopniu znana (wnoszę to po tym że na paru szkolnych kompach jest już zainstalowana 8) ), jednak pragnę przekonać tych, którzy nie mieli z nią jeszcze kontaku o tym, iż popełnili błąd :lol:
No dobra, gierka oczywiście nie jest dla wszystkich, ale wierzę, że znajdzie się pare osób które po kliknięciu w powyższy link odnajdą nowy cel w życiu :D Jak ja :D
Krótki acz trafny opis ze stronki :
"Soldat to gra czerpiaca najlepsze cechy z gier takich jak Liero, Worms, Quake i Counter-Strike. Jest to multiplayerowa strzelanina z szybka akcja i hektolitrami krwi, rozgrywajaca sie na dwuwymiarowych arenach. Kilkunastu graczy moze nawalac sie miedzy soba korzystajac z arsenalu wspolczesnej broni bojowej. Wlasnie po to zostal stworzony multiplayer." 8)
W soldka pyka co najmniej kilkanaście tysięcy ludzi z całego świata, choć najwięcej z Polski ( gdyż nadmienić trzeba że jest to gra w całości stworzona przez Polaka! ). Scena jest wiec dośc rozbudowana, setki klanów do wyboru 8) Gra oferuje także zabawe dla pojedynczego gracza :)
Gorąco polecam PROsom wszelkiej maści ! :P
A na koniec link do mojego klanu ( skromnie nadmienie ,że najlepszego na świecie w trybie real :twisted: )
www.rsk.ck.aplus.pl

ODPOWIEDZ