Konferencja naukowa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Konferencja naukowa
W przyszłą środę WSR organizuje konferencję naukową "Przyszłość reklamy, reklama przyszłości". Jesteśmy w trakcie zamykania programu i ustalaniu ostatnich szczegółów. Przewidujemy prelekcje wykładowców z WSR, ale mamy także już prawie potwierdzony udział Gości Specjalnych.
Przypomnijmy, że pierwszą konferencję zorganizowaliśmy pod koniec maja z udziałem takich znakomitych gości, jak Leszek Stafiej i Bożena Janicka.
Już wkrótce szczegółowe informacje na naszym forum oraz na plakatach i ulotkach w WSR.
Przypomnijmy, że pierwszą konferencję zorganizowaliśmy pod koniec maja z udziałem takich znakomitych gości, jak Leszek Stafiej i Bożena Janicka.
Już wkrótce szczegółowe informacje na naszym forum oraz na plakatach i ulotkach w WSR.
Ostatnio zmieniony 06 lis (ndz) 2005, 14:48:29 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
konfernecja
Havoc, jeśli sobie życzysz otrzymasz oficjalne zaproszenie e-mailem
Skoro o tym informujemy, to w nadziei, że nasza inicjatywa spotka się z Waszym, także Twoim Havoc zainteresowaniem 

-
- Loża WSR
No to ja poproszę
Temat wydaje mi się szczególnie interesujący "Przyszłość reklamy, reklama przyszłości"
Myśle że powinniście wpaść szczególnie stratedzy bo to Was szczególnie temat się tyczy ale także innych specjalizacji mniej lub bardziej powiązanych z trendami w reklamie
Mam nadzieję tylko że godzina nie będzie zbyt późna 

Myśle że powinniście wpaść szczególnie stratedzy bo to Was szczególnie temat się tyczy ale także innych specjalizacji mniej lub bardziej powiązanych z trendami w reklamie

-
- Ekspert
konferencja naukowa
Przewidujemy, że konferencja rozpocznie się o 9:00 a potrwa, z kilkoma prelekcjami i dwoma panelami dyskusyjnymi do ok. 15-16.
-
- Ekspert
konferecja
O rany Havoc, skoro robimy konferencje, to w tym czasie zajecia beda odwolane. Tak jak w maju, podczas naszej pierwszej konferencji w WSR 

-
- Loża WSR
Re: konferecja
Rotfl to znaczy ze sroda i czwartek jest wolny :] Git. W srode wpadne na konferencje w czwartek juz nei wiemandy pisze:O rany Havoc, skoro robimy konferencje, to w tym czasie zajecia beda odwolane. Tak jak w maju, podczas naszej pierwszej konferencji w WSR

-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
konferencja naukowa
Bardzo chciałbym już dzisiaj podać oficjalny program.
Rzecz w tym, że czekam jeszcze na potwierdzenie udziału dwóch prelegentów.
Sądzę, że największą atrakcją dnia będzie wystąpienie Redaktora Naczelnego <a href="http://www.nowe-panstwo.pl/" target="_blank"> Nowego Państwa</a> Piotra Legutki. Jest także szansa, że weźmie udział w panelu dyskusyjnym.
Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj opublikujemy oficjalny program, jeśli nie opublikuję tzw. "wielce prawdopodobny"
/nieoficjalny/
Rzecz w tym, że czekam jeszcze na potwierdzenie udziału dwóch prelegentów.
Sądzę, że największą atrakcją dnia będzie wystąpienie Redaktora Naczelnego <a href="http://www.nowe-panstwo.pl/" target="_blank"> Nowego Państwa</a> Piotra Legutki. Jest także szansa, że weźmie udział w panelu dyskusyjnym.
Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj opublikujemy oficjalny program, jeśli nie opublikuję tzw. "wielce prawdopodobny"