Mańka zapadł na zdrowiu, ale...

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
andy
Ekspert
Ekspert

Mańka zapadł na zdrowiu, ale...

Post autor: andy » 18 lis (pt) 2005, 19:57:47

Witam, nazywam się Mańka, Andrzej R. Mańka ;-)

Niestety dzisiejsza wizyta u lekarza nieco mnie zmartwiła. Jest podejrzenie o jakąś paskudną infekcję (zapalenie górnych dróg oddechowych i takie tam).

Mam ok. 39 gorączki w cieniu, po raz pierwszy od czasów liceum muszę zostać w domu i kurować się. Katastrofa.

Nie chciałbym jednak pozostawić rozmaitych rzeczy mimo wszystko i kiedy tylko zacznie się poprawiać mi dam znać i spróbujemy cześć materii uskuteczniać przez Internet.

Mam na myśli przede wszystkim grupy TV oraz warsztaty internetowe, dziennikarskie, Advertising Age itd., czyli część edukacyjną mojej pracy w WSR.

Prze net, mam nadzieję, że już w weekend, zaproponuję konsultacje / dyskusje dotyczące:

a) przygotowanie ostatecznych wersji dokumentów o Witkacym i Hasiorze,
b) dokumentu o firmach windykacyjnych 1990-2005 w Polsce (grupy zaoczne)
c) scenariusza filmu na podstawie pleneru w Kazimierzu (MariuszN przesłał mi już rodzaj nowelki filmowej jako materiał do dalszej pracy nad projektem)
d) tekstów, które będą przygotowywane w ramach zajęć, które prowadzimy wspólnie ze Sławkiem i Arturem - redakcja prasowa w praktyce
e) kontynuowania (w wersji wirtualnej) zajęć z Advertising Age
f) warsztaty internetowe: ci, którzy nie otrzymali ocen proszę o przeslanie mi raz jeszcze prac na maila.

W domu korzystam z poczty amanka@5oclock.ie
(Poza tym jest umieszczona na rewelacyjnym serwerze irlandzkim, piekielnie szybka, pojemność praktycznie bez ograniczeń)

g) kontunuowanie przygotowań do realizacji filmu Mistyfikacji na podstawie pomysłu, który czeka, w 75% gotowy i w wersji scenariuszowej, ale także opieki prawnej, konceptu marketingowego itp. od końca 2000 roku. Scenariusz, jeśli ktoś przez przeoczenie go nie otrzymał wisi na moje privete website http://republika.pl/andman/mistyfikacja.doc

W grę wchodzi także ewentualnei gg, ale co do tej opcji dam znać także prawdopodobnie w weekend. Chodzi o ustalenie, jeśli będą zainteresowani, np. godziny rano i godziny wieczorem na spotkania online.

Mam nadzieję, że pomysł uda się, na razie wiem, że mam siedzieć w cieple co najmniej do przyszłego weekendu. No i mam nadzieję, że raczej mi się będzie poprawiać, bo powyżej 39 to o ile wiem zaczyna się jednostka ludzka zmienia się w żywego trupa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 22 lis (wt) 2005, 15:16:14 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

wszystkiego dla andego

Post autor: aw » 18 lis (pt) 2005, 20:35:29

bardzo nam przykro drogi andrzeju, że tak powaznie zachorowałeś i życzymy powrotu do zdrowia
cieszymy sie, ze masz dostęp do internetu i mimo wszystko wspierasz nas jak mozesz

creep
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: creep » 18 lis (pt) 2005, 21:49:51

O tak... nie ma to jak sobie pochorowac, spokojnie posiedziec w domku przy kompie 8)
Nikt nie moze przeszkodzic, ani obciazyc jakas praca, bo jest sie przeciez ciezko chorym... :D

Nie wiem czego Ci zyczyc, przyjemnej, przeciagajacej sie choroby, czy szybkiego powrotu do zdrowia, pracy ;)

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 18 lis (pt) 2005, 22:05:28

Andrzeju trudno, będziemy tęsknić :cry:
A czy wiesz, ze na wszelakie infekcje bardzo dobrze robi okład z młodych piersi?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 18 lis (pt) 2005, 22:45:41

Andriej wracaj do zdrowia bo smutno w WSR bez Ciebie .
Zdrowiej szybko i tak jak Ci wcześniej pisałem twardym trzeba być a nie miętkim. 8)

PeterM
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: PeterM » 18 lis (pt) 2005, 23:57:36

Andy szybkiego powrotu do zdrowia życze...
I wyrazy szacunku za chęci rowadzenia i dokończenia tych spraw przez net...

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 19 lis (sob) 2005, 00:08:42

39'C ?? no to goracy z ciebie facet - widac ze poludniowa krew w twoich zylach plynie ;)

Mimo wszystko szybkiego ochlodzenia klimatu zycze.
p0zdr0

andy
Ekspert
Ekspert

Mlode piersi a skutki uboczne spozywania czosnku

Post autor: andy » 19 lis (sob) 2005, 14:00:59

Jest mi ogromnie milo za Wasze pozdrowienia. Oklad z mlodych piersi jest w rzeczy samej niezastapiony ;-)

Jednakowoz z uwagi na to, ze chemikalia uzupelniam domowymi specjalami skladajacymi sie glownie z rozmaitych wynalazkow z duza zawartoscia czosnku nie wydaje mi sie, aby jakakolwiek Mloda Piers wytrzymala ze mna dluzej niz ulamek sekundy. Chyba, ze sama najpier oszatkuje jakies powiedzmy 10 dk czosnku startego na miazge, popije to goracym mlekiem z miodem :mrgreen:

A tak serio na 99% od poniedzialku 2-3 godziny rano (w miare rano :-D) i tyle samo wieczorem (wczesnym raczej) bede sprawdzal witryne WSR, tj. czy nie pojawily sie jakies pytania itp, poczte - amanka@5oclock.ie oraz bede dostepny na gg.

BTW, z Arturem kiedys gawedzilismy (przy omlecie) o edukacji przez net. Moze dzieki temu, ze inaczej nie moge sie udzielac na razie w WSR niz prze net pomysl nabierze rumiencow? No, ale tu duzo zalezy od wsparcia i Artura i Slawka. I Szanownej Mlodej Inteligencji z WSR :-D

Pieknie dziekuje i pozdrawiam serdecznie :-)

andy
Ekspert
Ekspert

czy to juz masochizm ;-)

Post autor: andy » 19 lis (sob) 2005, 14:06:58

creep pisze:O tak... nie ma to jak sobie pochorowac, spokojnie posiedziec w domku przy kompie 8)
Nikt nie moze przeszkodzic, ani obciazyc jakas praca, bo jest sie przeciez ciezko chorym... :D

Nie wiem czego Ci zyczyc, przyjemnej, przeciagajacej sie choroby, czy szybkiego powrotu do zdrowia, pracy ;)
Platon napisal o pewnej bardzo waznej hierarchii wartosci, ktora jego zdaniem jest czyms, co kazda jednostka ludzka powinna przyjac jaka osobisty punkt widzenia.

Co jest najwazniejsze?

1. Zdrowie
2. Uroda
3. Pieniadze

Creep, czy mam Ci dokladniej wyjasnic moje intencje, czy taka odpowiedz Ci wystarczy? :!:

krakolcia
Nowy(a)

Andy wracaj do nas prędko :)

Post autor: krakolcia » 19 lis (sob) 2005, 14:10:38

Andy oby południowa krew ostygła ale tylko na tyle by utrzymac Cie w dobrym zdrowiu, żebys mógł byc z nami jak najprędzej. Tymczasem wypoczywaj. Pozdrawiam.

andy
Ekspert
Ekspert

mniejszości narodowe

Post autor: andy » 19 lis (sob) 2005, 15:24:10

Krakolcia serdeczne dzięki :-)

Nie wiem skąd wypłynęła ta południowa krew? Owszem, chyba już większość mojej Rodziny to Grecy lub obywatele Hellenic Republic, Grecee.

Jednakowoż ja jestem autochtonem :mrgreen: Znaczy się tutejszy ;-) Może tylko temperament mam nieco za gwałtowny jak na kolesia urodzonego w zimnej "północno-środkowo-wschodniej" Europie.

Chociaż od maleńkości prawie zastanawia mnie trochę dlaczego tak łatwo zaprzyjaźniam się z Żydami, albo dlaczego kilka razy w Wiedniu za Żyda mnie potraktowano :-D

Jestem i czuję się Polakiem, jestem w tej obleśnej & wspaniałej Polsce po uszy zakochany, mam nadzieję, że wyjazd do Irlandii to nie będzie emigracja. Amen. :mrgreen:

rozi
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: rozi » 19 lis (sob) 2005, 21:17:30

serdeczne pozrowienia i życzenia, szybkiego powrotu do zdrowia dla ciebie andy

budzik
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: budzik » 23 lis (śr) 2005, 17:09:33

Kuruj się i zaczynamy ciężką prace!

andy
Ekspert
Ekspert

Dziekuje :-)

Post autor: andy » 25 lis (pt) 2005, 15:27:58

Jasne, robię co mogę, ale infekcja nie ustąpiła całkowicie niestety. Po dzisiejszej wizycie wyrocznia medyczna brzmi: antybiotyki i wyrko, drogi Panie :-D

Jednakowoż staram sie bywać jak najczęściej w necie, sprawdzać pocztę itp.

Mam nadzieję, że św. Mikołaj, któremu dokładnie rok temu SRU (czyli Stowarzyszenie Radośnie Usposobionych) poświęciło sporo energii, badań i prezentacji, przyniesie w prezencie ostateczny powrót do zdrowia. :mrgreen:

ODPOWIEDZ