JĘZYK REKLAMY-PREZENTACJA MATURALNA

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
blondyneczka
Nowy(a)

JĘZYK REKLAMY-PREZENTACJA MATURALNA

Post autor: blondyneczka » 17 gru (sob) 2005, 19:06:57

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniej reklamy do mojej prezentacji maturalnej. Proszę o kontakt blondyneczka@o2.pl. Dziękuje

jagulik

reklama - temat maturalny

Post autor: jagulik » 03 sty (wt) 2006, 15:35:47

witam w klubie,
moj temat:
reklamy i szyldy w Poznaniu, analiza ich języka:
i kurde ciężko znalesc w p-n fajne szyldy reklamowe na sklepach czy jak, może ktoś zwrócił na jakieś fajne uwage i chce mi pomoc? :>>
moj meil jagulik@wp.pl
lub gg 3927790
z gory dziekuuje za pomoc :))

blondyneczka1986

Post autor: blondyneczka1986 » 04 sty (śr) 2006, 13:33:56

Niestety nie moge Ci pomóc...Mieszkam w miasteczku, gdzie szyldy reklamowe są rzadkością.
pozdrawiam

ewel

jezyk reklamy

Post autor: ewel » 31 sty (wt) 2006, 22:33:09

siemka

jestem tez ta szczesciara,która wybrała na mature temat z jezyka:P, a dokładniej z języka reklamy. Również poszukuję ciekawych szyldów,reklam itp itd Także jeśli ktoś ma jakieś "blade pojecie" na ten temat i chęć do pomocy to czekam:)

ewellag@o2.pl

Luchu

Post autor: Luchu » 06 lut (pn) 2006, 11:39:08

Zamiast tracić czas na jakies błagania i skomlenia o pomoc. Wezcie bylejaka gazete kobieca tam jest pełno reklam na całe strony. A jesli chcecie szyldów to wystarczy wyjsc na ulice z aparatem i postrzelac kilka fotek szyldom.

Samo nic nie przyjdzie.

Asja

Post autor: Asja » 26 lut (wt) 2008, 20:07:47

Mam do sprzedania prace z j. polskiego. Temat pracy "Charakterystyczne cechy języka reklamy - omów na wybranych przykładach". Praca została oceniona na 20 punktów czyli na 100%. Prace sprzedaję z:

konspektem
bibliografią
2 filmikami do tematu,
pokazem slajdów,
przygotowanym wierszem,
planem ramowym oraz
przykładowymi pytaniami które moga sie trafić na egzaminie.

Więcej info mogę udzilić poprzez maila
Pozdrawiam
blossom88@tlen.pl :P

ODPOWIEDZ