JĘZYK REKLAMY-PREZENTACJA MATURALNA
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
JĘZYK REKLAMY-PREZENTACJA MATURALNA
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniej reklamy do mojej prezentacji maturalnej. Proszę o kontakt blondyneczka@o2.pl. Dziękuje
reklama - temat maturalny
witam w klubie,
moj temat:
reklamy i szyldy w Poznaniu, analiza ich języka:
i kurde ciężko znalesc w p-n fajne szyldy reklamowe na sklepach czy jak, może ktoś zwrócił na jakieś fajne uwage i chce mi pomoc? :>>
moj meil jagulik@wp.pl
lub gg 3927790
z gory dziekuuje za pomoc
)
moj temat:
reklamy i szyldy w Poznaniu, analiza ich języka:
i kurde ciężko znalesc w p-n fajne szyldy reklamowe na sklepach czy jak, może ktoś zwrócił na jakieś fajne uwage i chce mi pomoc? :>>
moj meil jagulik@wp.pl
lub gg 3927790
z gory dziekuuje za pomoc

jezyk reklamy
siemka
jestem tez ta szczesciara,która wybrała na mature temat z jezyka:P, a dokładniej z języka reklamy. Również poszukuję ciekawych szyldów,reklam itp itd Także jeśli ktoś ma jakieś "blade pojecie" na ten temat i chęć do pomocy to czekam:)
ewellag@o2.pl
jestem tez ta szczesciara,która wybrała na mature temat z jezyka:P, a dokładniej z języka reklamy. Również poszukuję ciekawych szyldów,reklam itp itd Także jeśli ktoś ma jakieś "blade pojecie" na ten temat i chęć do pomocy to czekam:)
ewellag@o2.pl
Mam do sprzedania prace z j. polskiego. Temat pracy "Charakterystyczne cechy języka reklamy - omów na wybranych przykładach". Praca została oceniona na 20 punktów czyli na 100%. Prace sprzedaję z:
konspektem
bibliografią
2 filmikami do tematu,
pokazem slajdów,
przygotowanym wierszem,
planem ramowym oraz
przykładowymi pytaniami które moga sie trafić na egzaminie.
Więcej info mogę udzilić poprzez maila
Pozdrawiam
blossom88@tlen.pl
konspektem
bibliografią
2 filmikami do tematu,
pokazem slajdów,
przygotowanym wierszem,
planem ramowym oraz
przykładowymi pytaniami które moga sie trafić na egzaminie.
Więcej info mogę udzilić poprzez maila
Pozdrawiam
blossom88@tlen.pl