Reklama Miesiąca - Grudzień 2005
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Reklama Miesiąca - Grudzień 2005
Dzieki lapance udalo sie jednak skompletowac ankiete za grudzien. W konkursie w rolach glownych wystapia reklamy:
Heyah - Zdrabniamy
GE Money Bank
Napój Ariva
PlusGSM - Kozaczki/Emilka
Heyah - Zdrabniamy
GE Money Bank
Napój Ariva
PlusGSM - Kozaczki/Emilka
-
- Loża WSR
dwadzieeeesssciaaaa dwwwaaa dwadzieeeesssciaaaa dwwwaaa
Tak - powoli szykuje sie do rzucenia propozycji ale chce jeszcze rozpznac bardziej "oferte stycznia"
Jedno co moge powiedziec : udalo mi sie zobaczyc reklame Lotto z piłeczka "u psychoanalityka" - i widze swiatlo w tunelu i glos co wola moje imie ..
ROTFL

-
- Loża WSR
A ja nie zachowam sie jak "przyslowiowy prawdziwy polak" i nie bede narzekal
za to powiem iz sie ciesze ze oprocz tej piłeczki co widzi swiatlo udalo mi sie zobaczyc kolejna; tym razem byla to 'proba dostania pracy' LOL
Alezeby nie bylo zenagle jestem dziwny i nie narzekam to : Szkoda tylko ze rzadkomiewam okazje to wylapywac a juz zwlaszcza w calosci

Alezeby nie bylo zenagle jestem dziwny i nie narzekam to : Szkoda tylko ze rzadkomiewam okazje to wylapywac a juz zwlaszcza w calosci

-
- Loża WSR
No i glosowanie zakonczylo sie remisem. Takze obie reklamy wedruja do glosowania na reklame roku. Moze tam rozstrzygnie sie ktora byla lepsza 
A tymczasem oglaszamy nabor dla kandydatow na Reklame Stycznia. Seize zglosil juz 22 znaczy sie Lotto. Do niedzieli poczekam na inne typy.
Sam od siebie proponuje telewizyjny spot Mc Donaldsa. Nie to zeby jakos mi sie tak specjalnie spodobal. Ale byla to jedyna reklama jaka "zauwazylem" w ostatnim czasie...

A tymczasem oglaszamy nabor dla kandydatow na Reklame Stycznia. Seize zglosil juz 22 znaczy sie Lotto. Do niedzieli poczekam na inne typy.
Sam od siebie proponuje telewizyjny spot Mc Donaldsa. Nie to zeby jakos mi sie tak specjalnie spodobal. Ale byla to jedyna reklama jaka "zauwazylem" w ostatnim czasie...