Witam.
Mam do zaoferowania moją ustną prace maturalna na temat " Różne ujęcia Sądu Ostatecznego w literaturze i sztuce"
Być może któryś z uzytkowników foprum zdaje teraz mature i ma właśnie taki lub poidobny temat. Tą prace pisałem sam pod nadzorem polonisty dostałem za nią max czyli 100%. jeśli ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt GG: 3567586 lub na maila: main@w.pl.
Pozdro
Różne ujęcia sądu ostatecznego - gotowa praca
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Korzystanie z takiej pracy jako swoistego "subiektywnego kompedium" moze być jakoś tam pewnie pomocne natomiast należy pamiętać, iż wykorzystanie takiej pracy w sposób bezposredni - wejście w jej posiadanie a następnie podpisanie własnym nazwiskiem jest niezgodne z prawem; pomijając już kwestie etyczne.
Ciekaw jestem kiedy niektórzy ludzie - tacy co kupują sobie gotowe prace by przedstawić je jako swoje własne - zdobedą się na przejaw używania własnego rozumu do pracy myślowo-twórczej, zamiast upokarzać siebie samych stosowaniem takich metod zdobywania świadectwa maturalnego.
Ciekaw jestem kiedy niektórzy ludzie - tacy co kupują sobie gotowe prace by przedstawić je jako swoje własne - zdobedą się na przejaw używania własnego rozumu do pracy myślowo-twórczej, zamiast upokarzać siebie samych stosowaniem takich metod zdobywania świadectwa maturalnego.