chcieli byśmy wiedzieć coś na temat imprezy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
chcieli byśmy wiedzieć coś na temat imprezy
mam pytanko kierowane do sławka kiedy odbędzie się impreza ponieważ miała ona byćtydzień po sesji, jednak temat ucichł i nic nie wiadomo kiedy, gdzie i o której ma się ona odbyć.
a to pytanie nie jest kierowane tylko odemnie ale również od kilu innych osób z gróp dziennych.
pozdrawiam i czekamy na jakąś wiadomość w tej sprawie.
a to pytanie nie jest kierowane tylko odemnie ale również od kilu innych osób z gróp dziennych.
pozdrawiam i czekamy na jakąś wiadomość w tej sprawie.
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Magdusia pisze:nie plotkuję, tylko mówię to, co wiem od Sławka
ps. Rozi, ależ byki... 8O
magdusia sory za błędy ale jak szybko piszę to często robię błędy, a tak w ogóle to zdarza mi się często bo tak naprawdę to jestem dyslektykiem, ale nie ważne...
jeśli jest ta impreza w sobotę no to tak troszkę lipowato bo nie jest ona w ogóle nagłośniona i nikt oprócz osób postronnych nic nie wie na jej temat, więc tak może ktoś mógł by to ogłosić odgórnie na forum ale i nie tylko.
pozdrawiwm i czekam na jakieś konkretne wiadomości.
-
- Wyrocznia WSR
Rozi! BŁAGAM! Wrzucaj tekst do Worda przed wysłaniem! Teraz to już był popis dyslekcji na maxa! Ja nie krytykuję tego, ze ktoś jest dysfunkcyjny tylko po prostu w przypadku wzrokowca jakim jestem zaczynam mieć problemy z ortografią i to ogromne! A nigdy nie robiłam błędów i choć nadal raczej ich nie robię to coraz częściej mam wątpliwości!
Proszę wrzucajcie teksty do Worda przed wysłaniem! To tak niewiele kosztuje wysiłku... A pomaga innym!
A co do imprezy to na 100% nie będzie jej w ten weekend. SW opublikuje termin niebawem!
Proszę wrzucajcie teksty do Worda przed wysłaniem! To tak niewiele kosztuje wysiłku... A pomaga innym!

A co do imprezy to na 100% nie będzie jej w ten weekend. SW opublikuje termin niebawem!
-
- Początkujący(a)
Happy pisze:Rozi! BŁAGAM! Wrzucaj tekst do Worda przed wysłaniem! Teraz to już był popis dyslekcji na maxa! Ja nie krytykuję tego, ze ktoś jest dysfunkcyjny tylko po prostu w przypadku wzrokowca jakim jestem zaczynam mieć problemy z ortografią i to ogromne! A nigdy nie robiłam błędów i choć nadal raczej ich nie robię to coraz częściej mam wątpliwości!
Proszę wrzucajcie teksty do Worda przed wysłaniem! To tak niewiele kosztuje wysiłku... A pomaga innym!![]()
![]()
sorki już od terz zaczynam pisać poprawnie i najpierw będę wrzucała tekst do worda, a potem dopiero na forum, aby nikt przeze mnie nie musiał cierpieć z powodu moich błędów.
wielkie dzięki z informacje co do imprezy i czekamy więc z niecierpliwością na wiadomość od sławka.
-
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Impreza post-semestralna
Komunikat w sprawie terminu i specyfiki impresy post-semestralnej wydam wkrótce. Może dziś jeszcze?