Edycja / kasowanie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Edycja / kasowanie
Przez ostatnia wpadke strasznie mi glupio. Jednak wracajac do rzeczy, czy nie mozna by wprowadzic edycji i/lub kasowania posta??
-
- Ekspert
Re:Edycja / kasowanie
poprawią ...dF pisze:Przez ostatnia wpadke strasznie mi glupio. Jednak wracajac do rzeczy, czy nie mozna by wprowadzic edycji i/lub kasowania posta??

-
- Ekspert
A ja mam jeszcze jedną propozycję: skoro z niewiadomych względów własnych postów nie mozna edytować, możnaby zapobiec śmieciom forumowym, czyli sytuacjom, kiedy ktoś pisze dwa czy trzy następujące po sobie posty: na wielu forach strona automatycznie łączy te dodawane kolejne posty w jeden, dodając tylko adnotację "fragment pisany dn. tego i tego, o godz. tej i tej". Oczywiście tylko w przypadku kilku postów Z RZĘDU tego samego użytkownika.
A najlepiej wprowadźcie edycję swoich postów, miejcież trochę zaufania do ludzi. Wszystkie fora na to pozwalają.
A najlepiej wprowadźcie edycję swoich postów, miejcież trochę zaufania do ludzi. Wszystkie fora na to pozwalają.
-
- Czasami coś napisze
To ja wroce do tematu...
Propozycje jak rozumiem są takie:
- Edycja własnych postów po ich napisaniu (ewentualnie informownie o tym kiedy i ile razy był post edytowany pod postem)
- Kasowanie własnych postów, czasem ktoś wrzuca cos nie tam gdzie by chciał itp.
- łączenie postów tej samej osoby. Tu uwaga że ta opcja powinna być wyłaczona na forach merytorycznych, tam często ludzie piszą dalszą częsć myśli, a tak by temat nadal widniał z datą ostatniego posta. Oczywiście można by pluga przerobić tak by zmieniał tą datę, ale to kwestia pogrzbania w kodzie.
A teraz free czyli wolne propozycje....
- Avki zwiększyć na na 130x150px i dać upload z zewnątrz :> (wiem, wiem XSS oraz CSRF ale bądźmy poważni ile osób by mogło i chciało tu ich użyć, zreszta można równie dobrze dokonać tego via sng lub sam post).
- Szybka odpowiedź na dole tematu. Mozna łatwo cytować szeregowo wiele osób.
- Własne "rangi" czyli coś o nas. Uzasadnienie? Rozwija gietkość myśli, sprawność palcy i jezyka co sprawdza się w życiu sexualnym i reklamie.
- Wiecej emotek... nie tak jak na Deviancie, ale pare by się jeszcze przydało, ot zrobic konkurs kazdy ma dziesięć propozycji i 50 wybranych wchodzi :].
- Statystyki, czemu? bo to fajne wiedzieć co, kto najchętniej klepie.
No i teraz Hardcore(czyli propozycje ekstremalne):
- Grupy, np. Studio grafiki rocznik taki i tak, pytanie tylko kto to będzie trzymać w ryzach???
- Konkurs na nie banaly acz utrzymany w konwencji (a może nie, creatywnie twórczy) nowy wyglad forum, a może i całej strony???
Co na to kadra prowadzaca i towarzysze Forumowicze?
Propozycje jak rozumiem są takie:
- Edycja własnych postów po ich napisaniu (ewentualnie informownie o tym kiedy i ile razy był post edytowany pod postem)
- Kasowanie własnych postów, czasem ktoś wrzuca cos nie tam gdzie by chciał itp.
- łączenie postów tej samej osoby. Tu uwaga że ta opcja powinna być wyłaczona na forach merytorycznych, tam często ludzie piszą dalszą częsć myśli, a tak by temat nadal widniał z datą ostatniego posta. Oczywiście można by pluga przerobić tak by zmieniał tą datę, ale to kwestia pogrzbania w kodzie.
A teraz free czyli wolne propozycje....
- Avki zwiększyć na na 130x150px i dać upload z zewnątrz :> (wiem, wiem XSS oraz CSRF ale bądźmy poważni ile osób by mogło i chciało tu ich użyć, zreszta można równie dobrze dokonać tego via sng lub sam post).
- Szybka odpowiedź na dole tematu. Mozna łatwo cytować szeregowo wiele osób.
- Własne "rangi" czyli coś o nas. Uzasadnienie? Rozwija gietkość myśli, sprawność palcy i jezyka co sprawdza się w życiu sexualnym i reklamie.
- Wiecej emotek... nie tak jak na Deviancie, ale pare by się jeszcze przydało, ot zrobic konkurs kazdy ma dziesięć propozycji i 50 wybranych wchodzi :].
- Statystyki, czemu? bo to fajne wiedzieć co, kto najchętniej klepie.
No i teraz Hardcore(czyli propozycje ekstremalne):
- Grupy, np. Studio grafiki rocznik taki i tak, pytanie tylko kto to będzie trzymać w ryzach???
- Konkurs na nie banaly acz utrzymany w konwencji (a może nie, creatywnie twórczy) nowy wyglad forum, a może i całej strony???
Co na to kadra prowadzaca i towarzysze Forumowicze?
-
- Ekspert
alez Kino... edycja postow istnieje, z tym ze TA osoba, ktora sie tym zajmuje ostatnio tak jakby ten no...wylaczyla sei z wszelakich dyskusji...Kinfolk pisze:Koniecznie trzeba wprowadzić edycję postów --> jak czasem zobaczę po wysłani jak koncertowa coś $^&$% to po prostu zapadam się pod ziemię ze wstydu... Patrz mój post w Kino, Film, TV...

-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać