O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
dannyr
- Nowy(a)
autor: dannyr » 01 cze (czw) 2006, 13:41:32
Tzn. nie to, że nigdy na meczu nie byłem!!Byłem kilka razy, więc jeśli już to Widzew. Ale tak jak wspomniałem intersuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg...A te kilka meczy to dawno temu z kumplami..
Oczywiście, iż nie ma znaczenia to gdzie się mieszka pod względem zainteresowań czy wykształcenia, wiedzy, talentu..etc.
Lubie Warszafke i bywam w niej. Miałem na myśli jeśli chodzi o miasto, że Wwa to stolica i rozwój np. Agencji reklamowych czy PR jest oczywiście nieporównywalny z "średniowieczną" Łodzią pod tym względem...raczej małoprawdopodobne aby tu kiedykolwiek funkcjonowała jakaś sieciówka np. Saatchi & Saatchi. Choć wreszcie to miasto się rozwija: Centrum logistyczne Philips, Manufaktura, w końcu to "serce" Polski!!No i taka ciekawostka, nie wiem czy wiesz, ale niejaka agencja reklamowa łódzka "PIX Film", produkowała spoty dla "Atlas'u" (zaprawy, kleje, itp.). W tej chwili są bogai i "gigantyczni" na naszym rynku więc obsługuje ich sieciówka. Więc Wwa ma wiele plusów, ale Łódź też coś ma czego nie ma Wwa!!Klimat!!Piotrkowską!!Full pub'ów i klubów różnej maści!!Pod tym względem Rulez!!
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 01 cze (czw) 2006, 15:14:38
to prawda jest kilka plusów i tu i tu.
pozdrawiam
Ps.Twoja dawna drużyna wczoraj awansowała znowu do pierwszej ligi.

-
dannyr
- Nowy(a)
autor: dannyr » 01 cze (czw) 2006, 17:27:37
Z tym awansem do pierwszej ligi to rzeczywiście plus, bo 2 liga to lipa...
Pozdrawiam