Białek odszedł ze szkoły - prawda to czy plotka okrutna?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Białek odszedł ze szkoły - prawda to czy plotka okrutna?
no to jak w temacie-wie ktoś coś na ten temat?
-
- Loża WSR
No czasem jak sie to forum czyta to prawie jakby SE czy Fakt kupil
A o co sie rozchodzi i czemu w takiej formie to pytanie.
Ludzie przychodza i odchodza. Niektorzy nawet wracaja. I jakos nikt tego tak na forum nie rozstrzasa ich prywatnych planow zyciowych czy polityki kadrowej WSR. Ze wymienie tylko kilka osob ktore odeszlo lub mialo odejsc: Kasia Borek, Andrzej Manka, Cezary Szulc, Pawel Duma i kilka innych. A o ile pamietam to Pawla Bialka tak z poltora roku temu tez nie bylo przez 1 semestr.
Mysle ze najlepiej nie siac paniki i poczekac na komunikat dzialu HR o ile w ogole jest potrzebny bo cos mi sie zdaje ze nowy rok szkolny zaczyna sie we wrzesniu i jest jeszcze sporo czasu na jakies zmiany czy kompletowanie kadry

Ludzie przychodza i odchodza. Niektorzy nawet wracaja. I jakos nikt tego tak na forum nie rozstrzasa ich prywatnych planow zyciowych czy polityki kadrowej WSR. Ze wymienie tylko kilka osob ktore odeszlo lub mialo odejsc: Kasia Borek, Andrzej Manka, Cezary Szulc, Pawel Duma i kilka innych. A o ile pamietam to Pawla Bialka tak z poltora roku temu tez nie bylo przez 1 semestr.
Mysle ze najlepiej nie siac paniki i poczekac na komunikat dzialu HR o ile w ogole jest potrzebny bo cos mi sie zdaje ze nowy rok szkolny zaczyna sie we wrzesniu i jest jeszcze sporo czasu na jakies zmiany czy kompletowanie kadry
-
- Loża WSR
Re: Białek odszedł ze szkoły-Prawda to czy plotka okrutna?
baranie co Ty piszesz - odszedłPeter pisze:no to jak w temacie-wie ktoś coś na ten temat?
po ostatnich wydarzeniach źle mi sie to kojarzy.
rozmawiałe z Pawłem i jeżeli WSR nic nie zmieni to Paweł będzie nadal uczyć.
nastęnym razem zastanów sie co piszesz i plotki rozdawaj na swoim podwórku a nie tu na forum szkoły baranie

-
- Czasami coś napisze
Re: Białek odszedł ze szkoły-Prawda to czy plotka okrutna?
Peter sie spokojnie zapytal czy to plotka czy nie, a wyzywanie go od baranów zle swiadczy o Tobie. Peter tej plotki nie wymyslil, tylko zapytal sie czy to prawda... czy nie. Nie wiem po co taka zlosczielonyszerszen pisze:baranie co Ty piszesz - odszedłPeter pisze:no to jak w temacie-wie ktoś coś na ten temat?
[...] szkoły baranie
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Oficjalne dementi
Jako przedstawiciel kół zbliżonych do kół najwyższej szkolnej władzy stanowczo dementuję tę plotkę. Paweł wypoczywa wakacyjnie, dobrze się czuje i deklaruje chęć wspólpracy ze szkołą w nadchodzącym roku szkolnym. WSR natomiast jest zadowolona z pracy Pawła i nie zamierza rozwiązywać z nim umowy o pracę.
(A tak a propos: podobno Happy odchodzi ze szkoły. Jak myślicie: prawda to czy plotka okrutna?)
(A tak a propos: podobno Happy odchodzi ze szkoły. Jak myślicie: prawda to czy plotka okrutna?)
Ostatnio zmieniony 24 lip (pn) 2006, 10:45:22 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowy(a)
Fakt- jestem największym baranem w całej naszej zagrodzie 
Dość często przylatują do niej złe szerszenie. 8O Łatwo się przekonać, że stworzenia są to głupie i złośliwe- latać i żądlić to cały plan na ich króciutkie życie. Nie wiem z czego to wynika, że niektóre są bardziej złośliwe- może to kompleks małego żądełka...
Ale wróce do sprawy, od której to się zaczęło.
Paweł Białek to jeden z fajniejszych wykładowców na tej uczelni.
Dowiedzieć się chciałem tylko czy po kanikule spotkam Go w szkole ponownie! Gdzie jeśli nie na forum szkolnym weryfikować takie informacje?
Niektórzy tutaj zchowują się jak by forum to był ich prywatny folwark!
Może powinno się wprowadzić listę słow i tematów, których barany nie będą mogły podejmować!

Dość często przylatują do niej złe szerszenie. 8O Łatwo się przekonać, że stworzenia są to głupie i złośliwe- latać i żądlić to cały plan na ich króciutkie życie. Nie wiem z czego to wynika, że niektóre są bardziej złośliwe- może to kompleks małego żądełka...
Ale wróce do sprawy, od której to się zaczęło.
Paweł Białek to jeden z fajniejszych wykładowców na tej uczelni.
Dowiedzieć się chciałem tylko czy po kanikule spotkam Go w szkole ponownie! Gdzie jeśli nie na forum szkolnym weryfikować takie informacje?
Może powinno się wprowadzić listę słow i tematów, których barany nie będą mogły podejmować!
-
- Ekspert
LOL!!!!! Brawo!!!!!!!!!Peter pisze:Fakt- jestem największym baranem w całej naszej zagrodzie
-
- Wyrocznia WSR
Re: Oficjalne dementi
Ja nad morzem, ale wszystko "słyszę"...wojtkowski pisze:(A tak a propos: podobno Happy odchodzi ze szkoły. Jak myślicie: prawda to czy plotka okrutna?)

-
- Loża WSR