kino studyjne: z czym to się je??

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
uzi
Nowy(a)

kino studyjne: z czym to się je??

Post autor: uzi » 05 paź (czw) 2006, 23:43:20

dla wszystkich zainteresowanych zakładaniem, prowadzeniem i odwiedzaniem kina studyjnego:
planuję przeprowadzić rozmowę z założycielką jednej z takich instytucji. to bardzo miła, młoda kobieta z dużą wiedzą, która w zasadzie sama jest instytucją :)
ponieważ wywiad chciałabym umieścić na tej stronie, to pomyślałam, żeby zadać mojej rozmówczyni takie pytania, na jakie także Wy (a nie tylko ja) chcielibyście znac odpowiedzi.
niniejszym zachęcam więc Wszystkich Zainteresowanych do wpisywania w tym poście swoich propozycji.
myślę, że dzięki temu uda mi się w niedalekiej przyszłości zamieścić ciekawy wywiad, w którym każdy amator ambitnego kina znajdzie coś dla siebie.

kczmrk
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: kczmrk » 08 paź (ndz) 2006, 21:39:21

nje zrozumli pewnje postu :D

A ja mam jedno zasadnicze zapytanie, konkretne - za ile? Znaczy się chodzić, oglądać.

jrr
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: jrr » 08 paź (ndz) 2006, 22:03:10

http://kinolab.art.pl/ o to sie rozchodzi??ja bym sie zapytal na jakiej zasadzie dobieraja repertuar bo jest troche chaotyczny

uzi
Nowy(a)

Post autor: uzi » 10 paź (wt) 2006, 11:44:25

bardzo dobre pytanie, jrr :>

mariuszu, cennik możesz sprawdzić na stronie (standard to dycha za ulgowy i dwanaście za normalny) :)

a co sądzicie o promocji kina studyjnego?? czy wiecie o kino.lab to, co chcecie i wtedy, kiedy chcecie?? a jeśli nie, to może można coś poprawić??

ODPOWIEDZ