O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
empro
- Zaczyna działać

autor: empro » 07 gru (czw) 2006, 19:30:12
Hello wszystkim, a szczególne hello do naszych zacnych słuchaczy z kierunku FOTO (tak się ten kierunekzwie, prawda

)
Mam taką nieśmiałą propozycję, ponieważ, wiem, że uczy się w naszej zacnej szkole wiele utalentowanych osób z bardzo świezym i nie zepsutym jeszcze spojrzeniem na świat. Otóż poszukuję fotografa (takie określenie pasuje do obydwu płci nieprawdaż

) na ślub. Czyli jakies fajne fotki z pleneru i pewnie z bibki weselnej. Zwracam się właśnie do Was, bo nie chciałbym nudnych zdjęć, takich które robi 99% "profesjonalnych" weselnych pstrykaczy. Oglądałem setki zdjęć, które są zupełnie na jedno kopyto i zero w nich oryginalności i w zasadzie pomysłu. Dlatego pomyslałem sobie o Was. Macie na pewno wiele ciekawych pomysłów, wiele świeżości w sposobie postrzegania świata i wykonywaniu samych fotografii.Odrazu zaznaczam, że nie szukam tutaj przysłowiowoego jelenia, bo jak najbardziej będzie to praca płatna, i nie piszę na forum tego ogłoszenia, bo chcę cokolwiek "po znajomości". Po prostu uważam, że mogęznaleźć tutaj właśnie kogoś, kto wykona te zdjęcia tak, żeby było w nich widać to "coć" i za lat sto, też będzie się miło zerkało do albumu przez grube szkła okularów:)
Wsyzstkich, ktorzy są zainteresowani zapraszam do podesłania mi czegoś ciekawego (znaczy próbek fotek jakichś czy cóś) na adresik
empro@chello.pl lub/i
empro@empro.pl

pozdrawiam
eM[/list]