Wigilia w WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wigilia w WSR
Spotkania świąteczno-opłatkowe
dla Słuchaczy, Absolwentów i Przyjaciół WSR
odbędą się w następujących terminach:
17/12/2006 (niedziela)
godz. 17:15 drugi rok zaoczny
godz. 19:00 pierwszy rok zaoczny
22/12/2006 (piatek)
godz. 17:15 grupy dzienne
Poczęstunek będzie raczej skromny, ale i tak serdecznie zapraszamy!
dla Słuchaczy, Absolwentów i Przyjaciół WSR
odbędą się w następujących terminach:
17/12/2006 (niedziela)
godz. 17:15 drugi rok zaoczny
godz. 19:00 pierwszy rok zaoczny
22/12/2006 (piatek)
godz. 17:15 grupy dzienne
Poczęstunek będzie raczej skromny, ale i tak serdecznie zapraszamy!
-
- Loża WSR
A ja może swym egoistycznym zwyczajem przypomnę opisy poprzednich Wigilii : 2005 i 2004 
Z nostalgią i zadumą przypomniałem sobie te historyczne relacje. Dziękujemy autorowi bardzo serdecznie. Gdyby nie on - minione wydarzenia zniknęłyby w pomroce dziejów i niepamięci. Dla mnie ważne jest też to, że SeiZe pisał tam o mnie ciepło - to były czasy. Wtedy jeszcze mnie trochę lubił. Nie dyskutowaliśmy jednak tyle o trudnych kwestiach i nie byliśmy razem w Zakopanem. Mam nadzieję, że dobre ralacje z dawnych dni wrócą jeszcze kiedyś. [dopisek sw]

Z nostalgią i zadumą przypomniałem sobie te historyczne relacje. Dziękujemy autorowi bardzo serdecznie. Gdyby nie on - minione wydarzenia zniknęłyby w pomroce dziejów i niepamięci. Dla mnie ważne jest też to, że SeiZe pisał tam o mnie ciepło - to były czasy. Wtedy jeszcze mnie trochę lubił. Nie dyskutowaliśmy jednak tyle o trudnych kwestiach i nie byliśmy razem w Zakopanem. Mam nadzieję, że dobre ralacje z dawnych dni wrócą jeszcze kiedyś. [dopisek sw]
-
- Loża WSR
Oj z tą częścią się pozwolę nie zgodzić bo odkąd pamiętam takie czy tez podobne dyskusje miały miejsce choć owszem nie było wtedy forum więc trochę mniej tego byłoW dopisku wojtkowski pisze:Nie dyskutowaliśmy jednak tyle o trudnych kwestiach (...)

A te opisy wyciągam kiedy jest tylko okazja bo mam wrażenie choć trochę udało mi się zawrzeć w nich tego ducha jaki się pojawiał w zdarzeniach opisywanych - mając zawsze nadzieje że być może zachęcą one też osoby które np. średnio przepadają za świętami etc. do uczestnictwa w ich szkolnym przejawie.
-
- WSR Guru
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec