Przykłady paralelizmów w reklamie?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Effie
Nowy(a)

Przykłady paralelizmów w reklamie?

Post autor: Effie » 02 sty (wt) 2007, 20:07:49

Hej :) Mam takie pytanko, czy kojarzycie może w jakich jeszcze reklamach oprócz Almette i Always występuje paralelizm? Bo Almette jest idealnym przykładem, tyle że nie mogę znaleźć tej reklamy w internecie :/ Będę polować w telewizji, tylko nie pamiętam czy to w ogóle jeszcze leci :P A potrzebuję do maturki ;) W ogóle to chciałam powiedzieć, że jesteście genialni i naprawdę pomocni :) I podoba mi się wasze podejście, że nie dajecie nic na gotowe, tylko motywujecie licealistów do roboty :D Ja się wzięłam porządnie w końcu do tej pracy i mnie to strasznie zaciekawiło :) Zupełnie inaczej patrzę teraz na reklamy :P To był dobry wybór z tym tematem o reklamie ;) I jak się za niego weźmie po swojemu, nie licząc tylko i wyłącznie na innych to naprawdę jest łatwy :) No, to ja tyle chciałam :P Jakby się Wam przypomniała jakaś reklama z paralelizmami, ewentualnie jakbyście znaleźli gdzieś reklamę Almette, to bardzo proszę, podzielcie się :) :) Pozdrawiam :*

ODPOWIEDZ