Latajaca Agencja Reklamowa Czarnego Humoru
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Latajaca Agencja Reklamowa Czarnego Humoru
Latajaca Agencja Reklamowa imienia Czarnego Humoru w skrocie LARCH to mloda i prezna organizacja. LARCH powstal dzis w poludnie, mniej wiecej w porze lunchu. Agencja specjalizuje sie w nieszablonowych, nietypowych projektach. Reklamujemy to co inni boja sie reklamowac lub nawet nie snia ze mozna zareklamowac. Zapraszam wszystkich uzytkownikow forum do wspolpracy z LARCHem.
Ostatnio zmieniony 15 lip (czw) 2004, 09:19:20 przez sinar, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Loża WSR
Milo mi oznajmnic ze wlasnie odwiedzil nas 1. zleceniodawca. Jego imienia nie moge podac. Produktem ktory bedziemy reklamowac jest Smierc. Smierc jak podkresla nasz klient jest towarem dla wszystkich. Jak zauwaza nasz zleceniodawca choc w ostatnich latach sprzedaz w liczbach bezwzglednych wzrosla, to jednak czas podejmowania przez konsumenta decyzji o zakupie znacznie sie wydluzyl.Smierc wystepuje w kilku a nawet kilkunastu modelach. Smierc za mlodu, smierc na starosc, smierc z nudow, smierc ze smiechu, smierc nagla, smierc powolna, smierc w samochodzie, smierc samobojcza itd. Naszym zadaniem jest przeprowadzenie spojnej kampanii dla calej marki.
Jesli ktos ma pomysl na slogan reklamowy lub grafike prosze o przedstawienie. A moze ktos pokusi sie o brief strategiczny bardzo by sie przydal
Jesli ktos ma pomysl na slogan reklamowy lub grafike prosze o przedstawienie. A moze ktos pokusi sie o brief strategiczny bardzo by sie przydal

-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
Pare inspirujacych cytatow
Kto umiera, placi swoje dlugi - Szekspir
Przyjdzie smierc i bedzie miala twoje oczy
Rozmyslanie o smierci jest rozmyslaniem o wolnosci: kto sie nauczyl umierac, oduczyl sie sluzyc
Dlaczego ludzie potrafia umierac lepiej niz zyc? Dlatego ze zyc trzeba dlugo, a umrzec mozna predko - Dostojewski
Idz dokad poszli tamci - do ciemnego kresu po zlote runo nicosci twoja ostatnia nagrode - Z.Herbert
Kto umiera, placi swoje dlugi - Szekspir
Przyjdzie smierc i bedzie miala twoje oczy
Rozmyslanie o smierci jest rozmyslaniem o wolnosci: kto sie nauczyl umierac, oduczyl sie sluzyc
Dlaczego ludzie potrafia umierac lepiej niz zyc? Dlatego ze zyc trzeba dlugo, a umrzec mozna predko - Dostojewski
Idz dokad poszli tamci - do ciemnego kresu po zlote runo nicosci twoja ostatnia nagrode - Z.Herbert
-
- Loża WSR
Argumenty za:
Oczywiscie, ze musimy umrzec
Jakze inaczej swiat by sie pozbyl
starych numerow telefonow
ktorych nie potrafimy zapomiec
Miejsce czlowieka jest, oczywiscie w trumnie, tam tez powinien klasc sie kazdego wieczoru (L.F.Celine)
Argumenty przeciw (to juz chyba tak do briefu
) :
Mialem zamiar popelnic samobojstwo, ale odwiodla mnie od tego kroku chec uprawiania seksu oralnego z moja zona (Woody Allen)
Oczywiscie, ze musimy umrzec
Jakze inaczej swiat by sie pozbyl
starych numerow telefonow
ktorych nie potrafimy zapomiec
Miejsce czlowieka jest, oczywiscie w trumnie, tam tez powinien klasc sie kazdego wieczoru (L.F.Celine)
Argumenty przeciw (to juz chyba tak do briefu

Mialem zamiar popelnic samobojstwo, ale odwiodla mnie od tego kroku chec uprawiania seksu oralnego z moja zona (Woody Allen)
-
- Loża WSR
Moglbym powiedziec: I vice versa, ale nie powiem 
Kim jestem? Moze Ponurym Kosiarzem
Skad to biore? Z internetu lub z ksiazek.
Mam inne pytanie, bardziej na temat. Co stanowi konkurencje dla smierci?
Zycie, dziewczyna, milosc, seks, narodziny, dziecko, maszyna, ktora robi piii, piwo, a moze jeszcze cos innego?

Kim jestem? Moze Ponurym Kosiarzem

Skad to biore? Z internetu lub z ksiazek.
Mam inne pytanie, bardziej na temat. Co stanowi konkurencje dla smierci?
Zycie, dziewczyna, milosc, seks, narodziny, dziecko, maszyna, ktora robi piii, piwo, a moze jeszcze cos innego?