Przywitać się przyszłam
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
Przywitać się przyszłam
od pażdziernika na zaocznych na TV bedę
a kto jeszcze
niech sie dopisze poniżej
a kto jeszcze
niech sie dopisze poniżej
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O pewnej ułomności grup TV
Grupy telewizyjne zazwyczaj mnie wkurzają, bo nie bardzo się uczą Reklamy Prasowej i zaniżają średnią (oraz poczucie satysfakcji prowadzącego) z tego wspaniałego przedmiotu, kurza twarz!
-
- Loża WSR
Teraz jeszcze tylko Rakowski Slawku ;)
No prosze dominacja nawet nie tylko w Zodiaku ale i w namingu
Bo nawet jak nie Rak (bedzie teraz) to Raczek (byl przeciez kiedys).
PS. Monika ja niestety tez nie z TV bo tv to elitarna grupa. Zwlaszcza na zaocznych ale urzekla mnie Twoj nick i chcialem sie podzielic taka refleksja

PS. Monika ja niestety tez nie z TV bo tv to elitarna grupa. Zwlaszcza na zaocznych ale urzekla mnie Twoj nick i chcialem sie podzielic taka refleksja

-
- Ekspert
Re: O pewnej ułomności grup TV
teraz chociaz bede wiedziala, że nie ma tej presji ciazacej nad tvwojtkowski pisze:Grupy telewizyjne zazwyczaj mnie wkurzają, bo nie bardzo się uczą Reklamy Prasowej i zaniżają średnią (oraz poczucie satysfakcji prowadzącego) z tego wspaniałego przedmiotu, kurza twarz!

-
- Zaczyna działać
witam ponownie
a ja się tylko przyszłam przywitać a nie wysłuchiwać animozji
kochani
ja to nie grupa
ja to nikt kogo znacie
dajcie szansę się poznać
a dopiero potem oceniajcie
PEACE
POWer flower
I T D
POZDRAWIAM
kochani
ja to nie grupa
ja to nikt kogo znacie
dajcie szansę się poznać
a dopiero potem oceniajcie
PEACE
POWer flower
I T D
POZDRAWIAM
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Jak Gryffindor ze Slytherinem
Moni, chyba źle nas zrozumiałaś/odczytałaś. My się tu tak tylko wygłupiamy i przekomarzamy. Mam nadzieję, że się tym nie przejęłaś. To taki "odwieczny" konflikt między specjalizacjami (coś jak między Gryffindorem i Slytherinem w Hogwarcie). Choć oczywiście znajomości, przyjaźnie, a nawet miłości szkolne na specjalizacje nie zważają.
Jasne, że chcemy przede wszystkim bardzo serdecznie Cię powitać. Masz rację, nie znamy się. Ale to już niedługo się zmieni. To właściwie już zaczęło się zmieniać.
Jako osoba od wielu lat związana z WSR wiem doskonale, że nawet w grupach TV trafiają się absolutnie niesamowite talenty marketingowe
(podobnie jak w grupach strategicznych filmowe 8O ), a nawet jeśli Twoje zainteresowania będą oscylować wyłącznie wokół filmu i telewizji - każdy (nawet związany emocjonalnie z SR) to łatwo zrozumie, a nawet pochwali!
Jasne, że chcemy przede wszystkim bardzo serdecznie Cię powitać. Masz rację, nie znamy się. Ale to już niedługo się zmieni. To właściwie już zaczęło się zmieniać.
Jako osoba od wielu lat związana z WSR wiem doskonale, że nawet w grupach TV trafiają się absolutnie niesamowite talenty marketingowe

-
- Zaczyna działać
ufff to super

bardzo się cieszę
nie chce owijac w bawełnę, ale tak naprawdę interesuje mnie kręcenie i montowanie przede wszystkim
ale jestem otwarta i chłonna na inne nauki
bo człek jak gąbka chłonie choćby nie chciał a nie wiadomo co, kiedy i gdzie się przyda
więc niczego nie obiecuję
ale juz się nie mogę doczekac kiedy Was poznam.
i co dalej z tego wyniknie
a październik za 2 mmiesiące....

-
- Nowy(a)
Tv zaoczne październik
Odpowiadam na twój pościk dotyczący osób z tej samej specjalizacji - ja też zaczynam w tym roku zaoczne na tv w październiku, tzn. mam nadzieję że dalej jestem na liśćie słuchaczy ;] ( zapisywał mnie w czerwcu kolega więc różnie może być ;] ) pozdrawiam ;]
-
- Zaczyna działać
Re: Tv zaoczne październik
superNataliaW pisze:Odpowiadam na twój pościk dotyczący osób z tej samej specjalizacji - ja też zaczynam w tym roku zaoczne na tv w październiku, tzn. mam nadzieję że dalej jestem na liśćie słuchaczy ;] ( zapisywał mnie w czerwcu kolega więc różnie może być ;] ) pozdrawiam ;]
udało mi sie wreszcie nawiazac kontakt z kims z grupy TV
a trwało to 2 miesiące
ale się udało
witam
-
- Nowy(a)
Integracja..
Hej to jeszcze raz ja.... jakbyś miała więcej kontaktów z naszej grupy to można by o małej "integracji" pomyśleć, pozdrawiam