Wigilia w WSR - Opinie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
senq
- Ekspert

Wigilia w WSR - Opinie
-
reyestr
- Bywalec

Bylo tak jak bylo ... very sympatycznie, wyczuwalem aure zblizajacych sie swiat, bardzom cieszem siem zem siem pojawilem. Naprawde zawsze milo sie spedza czas w waszym towarzystwie i mysle ze w tym przypadku nie ma wyjatkow, z kazda okazja coraz bardziej mnie wszyscy zadziwiaja w pozytywnym tego slowa znaczeniu
ok, o to moja opinia, a teraz ... Zycze wszystkim cieplych i pogodnych swiat, duuuuuzo wymarzonych prezentow, wspanialej, niezapomnianej zabay sylwestrowej i oby nadchodzacy rok przyniosl worek pelen sukcesow i zdrowia, zycze wszystkim aby zrealizowali swoje cele. dzieki 
-
gwiazda
- Bywalec

ja bawialm sie bardzo dobrze... mam nadzieje, ze rownie dobrze jak ja bawiliscie sie wszyscy... szkoda tylko, ze tak nie wiele osob z drugiego roku przybylo
, ale coz widocznie byli zajeci... dobrze, ze byly te osoby, na ktorych mi najbardziej zalezalo... mysle, ze za rok znow spotkamy sie w takim samy gronie albo i wiekszym... ja pojawie sie juz tam jako absolwentka tej szkoly...
ZYCZE WSZYTSKIM SPALNIENIA MARZEN, MNOSTWA PREZENTOW, ZDROWIA I SZCZESCIE, A NADCHODZACY 2004 ROK NIECH BARDZIA DLA WAS WSZYSTKICH JESZCZE BARDZIEJ OWOCNY NIZ OBECNY... BUZIACZKI...

ZYCZE WSZYTSKIM SPALNIENIA MARZEN, MNOSTWA PREZENTOW, ZDROWIA I SZCZESCIE, A NADCHODZACY 2004 ROK NIECH BARDZIA DLA WAS WSZYSTKICH JESZCZE BARDZIEJ OWOCNY NIZ OBECNY... BUZIACZKI...
-
crypter
- Zadomowił(a) się

sorka ze mnie nie bylo musialem zaopiekowac sie lopata swoja wiesz plukac szałwia itpgwiazda pisze:ja bawialm sie bardzo dobrze... mam nadzieje, ze rownie dobrze jak ja bawiliscie sie wszyscy... szkoda tylko, ze tak nie wiele osob z drugiego roku przybylo, ale coz widocznie byli zajeci... dobrze, ze byly te osoby, na ktorych mi najbardziej zalezalo... mysle, ze za rok znow spotkamy sie w takim samy gronie albo i wiekszym... ja pojawie sie juz tam jako absolwentka tej szkoly...
ZYCZE WSZYTSKIM SPALNIENIA MARZEN, MNOSTWA PREZENTOW, ZDROWIA I SZCZESCIE, A NADCHODZACY 2004 ROK NIECH BARDZIA DLA WAS WSZYSTKICH JESZCZE BARDZIEJ OWOCNY NIZ OBECNY... BUZIACZKI...![]()
![]()
-
zyrafa
- Ekspert

Wigilia moim zdaniem byla spoko . Bawilam sie ogolnie dobrze ale czegos mi brakowalo ... bliskosci chyba . To znaczy - wszyscy byli i sa bardzo ciepli i otwarci , ale ja np nie czulam tej jednosci . Blakalam sie nie wiedzac do konca co tam robie . Tak jakbym byla gdzies za szyba i tylko Was obserwowala . Oczywiscie nie mowie ze bylo tak caly czas . ja w kazdym razie nie dokonca poczulam te bliskosc swiateczna . A zreszta - BYLO SIUPER !
the end
the end