Taki jeden absolwent
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Taki jeden absolwent

-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
A juz myslalem ze to tylko ja tu powracam 
Owo pytanie czy warto jest zbyt ogolne
Ja powiem tak - kazdy wyciaga z tego ile chce. Jedni zaluja ze poszli inni ze juz skonczyli.
Ja wspominam w sumie bardzo milo lata szkoly. Bylo wiele ciekawych zajec - choc osoby z mojej grupy (wlacznie ze mna) popoludniowej narzekaly ze nie mogli uczestniczyc w zajeciach teatralnych bo godziny byly nie najlepsze dla pracujacych, no i smutne bylo to ze nie moglem chodzic np. na kino autorskie bo w tym samym czasie mialem obowiazkowe dla kierunku zajecia. Ale co tam ...
Wesolych rzeczy i tak bylo wiecej
Od tych na zajeciach, w godzinach zajec i po
Kto wie moze Sz. PREZES lub tez Slawek pamietaja jeszcze grupke ludzi co w czasie wigili stali pod szkola i spiewali "Przybiezeli do Betlejem" no i nie tylko pod szkola
Ech te wspomnienia....

Owo pytanie czy warto jest zbyt ogolne

Ja powiem tak - kazdy wyciaga z tego ile chce. Jedni zaluja ze poszli inni ze juz skonczyli.
Ja wspominam w sumie bardzo milo lata szkoly. Bylo wiele ciekawych zajec - choc osoby z mojej grupy (wlacznie ze mna) popoludniowej narzekaly ze nie mogli uczestniczyc w zajeciach teatralnych bo godziny byly nie najlepsze dla pracujacych, no i smutne bylo to ze nie moglem chodzic np. na kino autorskie bo w tym samym czasie mialem obowiazkowe dla kierunku zajecia. Ale co tam ...
Wesolych rzeczy i tak bylo wiecej

Od tych na zajeciach, w godzinach zajec i po

Kto wie moze Sz. PREZES lub tez Slawek pamietaja jeszcze grupke ludzi co w czasie wigili stali pod szkola i spiewali "Przybiezeli do Betlejem" no i nie tylko pod szkola

Ech te wspomnienia....
-
- Nowy(a)
W sumie fajnie było luz i fajni ludzie. Tyle tylko że wszystko jest tam zakręcone
Ale jak chcecie się czegoś nauczyć to napewno wam wszystko ładnie powiedzą jeśli tylko chcecie, a jeśli nie chcecie sie za bardzo przemęczać to też nie będzie z tym problemów
Ja byłem na grafice i nie żałuję. Fajna szkółka jest i tyle a jeszcze fajniejsi wykładowcy.