Prezentacja maturalna: Język reklam

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
boogna19

Prezentacja maturalna: Język reklam

Post autor: boogna19 » 22 sie (pt) 2008, 19:47:44

W ZESZŁYM ROKU ZDAWAŁAM MATURĘ I TEMAT MOJEJ PREZENTACJI Z JĘZYKA POLSKIEGO BRZMIAŁ:" NA PODSTAWIE KONKRETNYCH PRZYKŁADÓW Z RADIA, TV, ULICY OMÓW I SCHARAKTERYZUJ JĘZYK REKLAM"
RAZEM Z MOJĄ KOREPETYTORKĄ I PROFESORKĄ OD JĘZYKA POLSKIEGO PRZYGOTOWAŁAM TĘ PREZENTACJĘ I ZDAŁAM EGZAMIN NA 100% SZKODA JEST MI JEJ WYRZUCAĆ BO WŁOŻYŁAM W NIĄ DUŻO PRACY I MOGŁABY SIĘ KOMUŚ PRZYDAĆ PRZY TYM WBREW POZOROM TRUDNYM EGZAMINIE.
MATERIAŁY WYŚLE W 100%: PŁYTĘ Z REKLAMAMI JAKICH UŻYŁAM ORAZ PREZENTACJĄ MULTIMEDIALNĄ, TEKST MOJEJ PREZENTACJI, BIBLIOGRAFIĘ I KONSPEKT WYPOWIEDZI A TAKŻE PYTANIA JAKIE ZADAŁA MI SZANOWNA KOMISJA.
PROSZĘ PISAĆ NA ADRES E-MAIL: bogna.378@wp.pl lub na gg:6827079
ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA. PRACA JEST NAPRAWDĘ SOLIDNA I STARANNA DLATEGO CENA WYNOSI 200zł JEDNAK SKŁONNA JESTEM DO NEGOCJACJI. POLECAM!

grzesiek88

Prezentacje maturalne

Post autor: grzesiek88 » 01 gru (pn) 2008, 19:35:26

A ja proponuje nie korzystać z "napisanych wcześniej" prezentacji maturalnych, bo to za duże ryzyko. Ja osobiście skorzystałem z pomocy serwisu www.piszemywypracowania.republika.pl i jestem bardzo zadowolony

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 01 gru (pn) 2008, 20:28:04

a ja proponuje napisać pracę samodzielnie
jaki to szpan pochwalić się: "sam napisałem maturę" = jestem mądry, i choć sprawiło mi to problem nie przestraszyłem się, napisałem jak umiałem i przekazałem swoje zdanie.
Eh.. ja naiwna...

ODPOWIEDZ