Próbowałem już dosłownie wszędzie indziej, jednak bez skutku - więc spróbuję i tu. Przecież nie samą grafiką/fotografią/telewizją/strategią WSRowiacy żyją! Mamy w szkole mnóstwo osób, którym w duszy muzyka gra a niektórym gra tak głośno, że czasem można tę wypływającą z nich usłyszeć.

Dlatego stwarzam tym osobom SZANSĘ na rozwijanie swoich muzycznych pasji ujścia ich "audiokreatywności".
Sprawa bardzo prosta jest prosta.
Poszukuję charyzmatycznego wokalisty do kapeli grającą muzykę w klimatach metal - thrash - progrock. Mile widziane doświadczenie i umiejętności tekściarskie w jakimkolwiek* języku. (szansa dla śpiewających copyrighterów)

Mamy własną salę prób**, dużo materiału, zarówno gotowego, jak i w zarysie, i staramy się ukończyć pierwsze demo (co nie jest możliwe bez wokalisty). Graliśmy sporo koncertów, mam nadzieję, że jeszcze więcej będzie przed nami. Oczekujemy zaangażowania w projekt i co oczywiste, umiejętności śpiewania.
Przekaz swój kieruję do męskiej części słuchaczy WSR.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt via mail:

bartekferus [at] gmail.com
Bardzo mile widziane będą wszelkie próbki głosu i śpiewu - zarówno a capella jak i podkładami karaoke.
Mam nadzieję, że ogłoszenie nie gwałci żadnego punktu regulaminu forum*** i powisi trochę.
* preferowany polski, ew. angielski.
** sala mieści się w warszawskim Ursusie, nieopodal stacji PKP Ursus.
*** nigdzie na forum nie znalazłem przeciwwskazań.