dotarło do mnie info, że impreza w Parku była średnia, najlepiej wypadła ta w lokalu niedaleko multikina. co Wy na to, by doświadczenie miłe powtórzyć?
Impreza integracyjna ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

Impreza integracyjna ?
nie wiem jak pozostali słuchacze, ale ja lekko odczuwam brak imprezy integracyjnej
może by tak się udać z propozycją do Sławka W. i być może dałoby się coś zorganizować po sesji, na miły początek kolejnego semestru?
dotarło do mnie info, że impreza w Parku była średnia, najlepiej wypadła ta w lokalu niedaleko multikina. co Wy na to, by doświadczenie miłe powtórzyć?
-
Annka
- Bywalec

o tak
Impreza w klubie nie-Alibi, tym drugim była naprawdę super. Fajny klub, ciekawie poprzebierani ludzie. Trzeba to koniecznie powtórzyć.
No bo w sumie to obiecano nam więcej imprez w związku z rozdzieleniem nas, zaocznych. No i z pierwszym rokiem trzeba się w końcu "zintegrować".
Impreza musi być. Dodatkowy argument - karnawał.
Impreza
Impreza
Impreza musi być.

No bo w sumie to obiecano nam więcej imprez w związku z rozdzieleniem nas, zaocznych. No i z pierwszym rokiem trzeba się w końcu "zintegrować".
Impreza musi być. Dodatkowy argument - karnawał.
Impreza
Impreza
Impreza musi być.
-
po_prostu_Adam
- Zaczyna działać

-
jaszczoora
- Nowy(a)
-
Martusia B
- Ekspert