co myslicie o najnowszych reklamach?
ostatnio pojawilila sie calkiem fajna reklama levisa, gdzie bramkarz stoi przed wejsciem, a chlopak przed nim robi sobie jaja - praktycznie nic o marce jedyne slowo to "taki moj styl", prawie jak u nike
ciekawa tez jest triady z "szla dzieweczka..", tylko mi ta firma juz do konca bedzie sie zle kojarzyla, po tej dawnej aferze powinni zmienic nazwe
Przepraszam! Przepraszam! Sluzbowo!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
-
- Czasami coś napisze
moga byc zwlaszcza levis oki
tak poza tym to mam wrazenie ze malo na forum podejmuje sie tematow reklama i wszystko co z nia jest zwiazane
jesli nie myle sie to jest to szkola ukierunkowana w strone reklamy i ludzie chodz troszku winni byc zainteresowani co sie dzieje, ale moze sie myle
moze zbyt duzo mowi sie o tym w szkole , ze pozniej nie ma sie juz ochoty o tym gadac, ale co mi tam

tak poza tym to mam wrazenie ze malo na forum podejmuje sie tematow reklama i wszystko co z nia jest zwiazane
jesli nie myle sie to jest to szkola ukierunkowana w strone reklamy i ludzie chodz troszku winni byc zainteresowani co sie dzieje, ale moze sie myle

moze zbyt duzo mowi sie o tym w szkole , ze pozniej nie ma sie juz ochoty o tym gadac, ale co mi tam

-
- Loża WSR
Tez uwazam ze za malo tu tematow o reklamie. A w sumie moze przydalby sie nawet taki dzial poswiecony reklamie. Zaczac mozna by sztampowo od jakis wyborow np. najlepszej reklamy miesiaca, sloganu. Pewnie ze jeszcze moze byc event czy outdoor, ale w gruncie rzeczy nie chodzi zeby mnozyc kategorie, czy robic jakas Kreature. Fajnie bylo by gdyby przy okazji tych ankiet zaczela sie jakas dyskusja o reklamie.