Przepraszam! Przepraszam! Sluzbowo!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Przepraszam! Przepraszam! Sluzbowo!

Post autor: Ato » 15 lut (ndz) 2004, 00:29:05

co myslicie o najnowszych reklamach?
ostatnio pojawilila sie calkiem fajna reklama levisa, gdzie bramkarz stoi przed wejsciem, a chlopak przed nim robi sobie jaja - praktycznie nic o marce jedyne slowo to "taki moj styl", prawie jak u nike
ciekawa tez jest triady z "szla dzieweczka..", tylko mi ta firma juz do konca bedzie sie zle kojarzyla, po tej dawnej aferze powinni zmienic nazwe

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mi » 15 lut (ndz) 2004, 01:16:38

moga byc zwlaszcza levis oki :wink:

tak poza tym to mam wrazenie ze malo na forum podejmuje sie tematow reklama i wszystko co z nia jest zwiazane
jesli nie myle sie to jest to szkola ukierunkowana w strone reklamy i ludzie chodz troszku winni byc zainteresowani co sie dzieje, ale moze sie myle :wink:
moze zbyt duzo mowi sie o tym w szkole , ze pozniej nie ma sie juz ochoty o tym gadac, ale co mi tam :wink: 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 16 lut (pn) 2004, 10:48:20

Tez uwazam ze za malo tu tematow o reklamie. A w sumie moze przydalby sie nawet taki dzial poswiecony reklamie. Zaczac mozna by sztampowo od jakis wyborow np. najlepszej reklamy miesiaca, sloganu. Pewnie ze jeszcze moze byc event czy outdoor, ale w gruncie rzeczy nie chodzi zeby mnozyc kategorie, czy robic jakas Kreature. Fajnie bylo by gdyby przy okazji tych ankiet zaczela sie jakas dyskusja o reklamie.

ODPOWIEDZ