Benta Hamera!!!
GORACO POLECAM, wszystkim tym ktorzy tak jak ja lubia epizody wyjete spod lady, ktore wklepuja w ziemie przerysowane filmy akcji, dramatow, wylewajacych swoje zale, westchnienia, prezacych sie przed obiektywew przerysowanych pseudo gwiazd wielkiego swiata hollauda. wielcy kisiciele cruise,nkidman, mryan, hopkins,murphy,murray,itd itd jak slysze ich albo innych nazwiska, wielkich zygolakow kina, to odrzuca mnie i mowie sobie o kurcze znowu zarabia film, moze i fajne ujecia ale o nie znowu oni, mam dosc BOJKOT sorrki ale nie mam zamiaru wysilac sie meczyc godzinami i marnowac lzy np na kidman ktorej jest mnogo, ta to ma fabryke nie powiem gdzie bo moze kogos to urazic, ale moze boi sie ze kolejny raz jej maz uwali ja np. ekscytujacym filmem, a moze to ucieczka przed samotnoscia widzac jak jej pupi bawi sie swietnie z inna?
ciesze sie ze pojawiaja sie filmy na ktore jak ide wyzwalaja u mnie instynkt lowcy. moze nie talentow ale takiego filmowego indiana j. ktory szuka, ryzykuje i ma ogromna frajde jak przezyje do koncowych napisow. nigdy nie bylam i nie mam zamiarow byc krytykiem, nie rajcuje mnie to ale moj maly mozdzek czasem reaguje na pewne nowosci i pika. moze jestem zbyt nie obiektywna bo wszystko co zwiazane ze Skandynawia powoduje mrowienie, ale, to wolny kraj i mowie co mysle i co kika

co do filmu wszystko stawiam ponad ta kupa chlamu hollauda i nie wazne co inni mowia, czekam na wiecej takich filmow, na kolejne extremy. nie bede rozpisywac sie o filmie bo kazdy sam musi przezyc to mrowienie a jak nie to karmijcie sie popcorne, ja wole kukurydze

ojcia rozpisalam sie sorrki

jeszcze raz POLECAM moze ktos sie przylaczy do BOJKOTU i zalozymy klub anty hollaudowi