pytanie retoryczne - plan zajec

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
FiLCiA
Nowy(a)

pytanie retoryczne - plan zajec

Post autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:05:26

Nie wiem czy wypada o to prosic, ale jako, ze nie mam wgladu w czesci strony tylko dla studentow, a i do Warszawy mi daleko, zeby sie pofatygowac na uczelnie, czy ktos moglby mi podeslac jakis plan przykladowy zajec na ktorys z pierwszych semestrow? Chodzi mi glownie o fotografie. Moze byc stary, nieaktualny, nie wazne. Chce zobaczyc jak sa rozlozone przedmioty, w jakich godzinach sa mniej-wiecej zajecia itp. Bede wdzieczna :)

Pytanie nr 2: czy Szkola znajduje sie daleko od stacji metra?
pozdrawiam
Aga

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 26 lut (czw) 2004, 00:08:35

Odpowiedz na pyt.2

Nie. Bardzo blisko (okolo 5min drogi spokojnym chodem) ale...zawsze jest jakies ale. Ja osobiscie nie nawidze tego odcinka od stacji M Imielin do szkolki. Dlaczego? Nie wiem :) Ot tak...

DiGi
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: DiGi » 26 lut (czw) 2004, 00:10:32

Bo zimno jest :)

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 26 lut (czw) 2004, 00:14:32

ale wiosna idzie :) mnie na tym odcinku to w tej chwili ten lud na jezdni przeszkadza . Slizgawica. A jak nie lód to bloto gdy bialy puszek sie roztapia . Ale wiosna idzie i bedzie spoko . Planu foto nie mam . jestem na grafice .

FiLCiA
Nowy(a)

Post autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:19:40

Halo! Szybkie odpowiedzi, ale polowicznie na temat :) Czy ktos dysponuje planem foto? Ewentualnie prosze o inne, chce tylko sprawdzic czy daloby sie pogodzic ze soba rozne obowiazki, a grunt to wiedziec, czy Szkola ma tandencje do organizacji zajec rano, popoludniu, wieczorami, czy bywaja dni wolne etc. Ponawiam prosbe! Mam nadzieje, ze nie trafie za to do kryminalu :)
pozdrawiam
Aga

FiLCiA
Nowy(a)

Post autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:21:00

BTW bylabym tez wdzieczna za jekies foty samego budynku, sal, pracowni, schodow, korytarzy, piwnic :) Wszystkiego co daloby mi jakas wizje tego, co mnie czeka :) Wygrzebcie cyfraki i podeslijcie mi cosik na maila :)

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 26 lut (czw) 2004, 00:27:38

sluchaj - my mamy mala szkole . To nie jest wielki budynek i sale nie sa ze szczerego zlota i super piekne , ale to nie jest wazne . Ja zdjec szkoly nie mam . Co do planu - foto ma w poniedzialki wolne - to wiem . srody , czwartki i piatki - sama wybierasz sobie zajecia - masz 4 jezyki do wyboru + angielski obowiazkowo, kilka programow komputerowych , zajecia dodatkowe oraz warsztaty . Tyle wiem - papapa

FiLCiA
Nowy(a)

Post autor: FiLCiA » 26 lut (czw) 2004, 00:46:54

Troszke zle to sformulowalas :) 4 jezyki do wyboru+angielski.. Czy mam rozumiec, ze lacznie ucze sie 5?
Ale dzieki za podpowiedzi. Moze znajdzie sie ktos kto ma jakies foty budynku i ludzi :)
p.s. nie licze na pozlacane klamki :) sama skonczylam taki ogolniak i studia, ze szkoda gadac. Chce poprostu zapoznac sie z wizerunkiem WSR
pozdrawiam
Aga

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 26 lut (czw) 2004, 00:51:40

na przysle zajecia z 3dmaxa trzeba bedzie wykonac trojwymiarowy obraz szkoly po ktorym mozna sie poruszac, i robic zblizenia na np. wywieszony plan zajec na scianie..
a tak na powaznie, dziewczyno skoro chcesz tyle wiedziec, to chyba warto wybrac sie do szkolki np. zeby sprawdzic czy dojazd masz git, bez odrobiny wysilku nic dzisiaj nie ma,

a dojazd do szkolki jest w porzadku, szczegolnie odcinek kolo budowli i garazy nocka ma klimat

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 26 lut (czw) 2004, 01:59:09

to mi wyglada na ostry wywiad gospodarczy

co do języków - precyzuje:
angielski jest obowiązkowy
franc., niem., hiszp., ros., włoski do wyboru
możesz chodzić na wszystkie, tyle że na ang. jest 8 poziomów a na pozostałych tylko od 2 do 3ech
no i od roku nikt na rosyjski nie chciał chodzić
choc ja osobiście tego nie rozumiem

w kwestii organizacji planu jest tak, że jeden dzień w tygodniu poniedziałek lub wtorek - zależnie od specjalizacji masz szlaban - tzn. musisz uczestniczyć we wszystkich zajęciach od 8.30 do np. 16.45
w pozostałe dni zapisujesz się na przedmioty, które sobie sama wybrałaś - ich lista znajduje się na stronie szkoły - jest pewnie niepełna ale daje ogólny pogląd; oczywiście wybór przedmiotów i terminów jest Twoją wolą choć każda specjalizacja ma minima, które musi wypełnić - zgodnie z programami MEN - te minima również znajdują się na naszej stronie

co do zdjęć szczegółowych szkoły - liczymy, że je zrobisz a zdjęć ludzi musisz poszukać w linkach do różnych stron - też tu na forum

powodzenia w tropieniu

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 26 lut (czw) 2004, 10:33:58

mi sie wydaje , ze dobrym pomyslem bedzie jak zadzwonisz do szkoly - to jest chyba rozsadne . Bedziesz mogla dowiedziec sie szczegolowo i od razu czego tylko chcesz - chyba

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 26 lut (czw) 2004, 12:39:25

senq pisze:Odpowiedz na pyt.2

Nie. Bardzo blisko (okolo 5min drogi spokojnym chodem) ale...zawsze jest jakies ale. Ja osobiscie nie nawidze tego odcinka od stacji M Imielin do szkolki. Dlaczego? Nie wiem :) Ot tak...
A co to za burzujstwo w ustach kolegi slysze. Sie nie podoba to sie pieszo chodzi. Wtedy mozna w pelni docenic wszystkie uroki naszej dzielnicy. A odcinki mozna miec jakie sie chce. Nawet Odcinki Specjalne :twisted:

W tym miejscu chcialem pozdrowic moich rodzicow, moje liceum i cala klase 4f. Wspomienia tego jak dralowalem 90 minut na Wiktorska w czasie strajku komunikacji w czasach wczesnopostpeerelowskich sa we mnie wciaz zywe i na zawsze pozostana w mojej pamieci. Dziekuje

ODPOWIEDZ