Co chciałbyś/ chciałabyś robić po skończeniu studiów?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Co chciałbyś/ chciałabyś robić po skończeniu studiów?
Witam
jestem ciekaw ilu z was po skończeniu studiów będzie chciało samemu zapewnić sobie miejsce pracy...
jestem ciekaw ilu z was po skończeniu studiów będzie chciało samemu zapewnić sobie miejsce pracy...
-
- Zawsze coś napisze
male sprostowanie 
to nie studia, tylko szkola policealna
a co do quizu, to ostra rozbieznosc, bo mysle ze zalozenie wlasnej agencji nie jest takie proste choc oczywiscie nie niemozliwe - jakby zebrac kilka osob z roznych specjalizacji, to czemu nie.
jeszcze bym dodal opcje - zostane freelancerem i bede pracowal na zlecenia, bo to ostatnio najbardziej popularna opcja w przypadku grafikow

to nie studia, tylko szkola policealna

a co do quizu, to ostra rozbieznosc, bo mysle ze zalozenie wlasnej agencji nie jest takie proste choc oczywiscie nie niemozliwe - jakby zebrac kilka osob z roznych specjalizacji, to czemu nie.
jeszcze bym dodal opcje - zostane freelancerem i bede pracowal na zlecenia, bo to ostatnio najbardziej popularna opcja w przypadku grafikow

-
- Nowy(a)
wiesz jeżeli jesteś dobry w tym co robisz i jesteś naprawdę osobą kreatywną to nie stoi ci nic na przeszkodzie, aby w przyszłości prowadzić taką agencję reklamową. Zdaję sobie sprawę, że w Polsce jeste pare dużych agencji, które są potentatami, ale mają ograniczenia jeżeli chodzi o liczbę pomysłów a za czym stoja ludzie....
-
- Bywalec
Hm. Zawsze uważałem, że liczy się ilość a nie jakość. Lepiej mieć 2 dobre niż 20 słabych pomysłów. Za dwa dobre przy sprzyjających okolicznościach można więcej zgarnąć niż za 20 słabych. 
I jak już słusznie zauważono - to nie są studia. Poza tym temat już był wielokrotnie wałkowany wielu innych topikach. Imho do kasacji.

I jak już słusznie zauważono - to nie są studia. Poza tym temat już był wielokrotnie wałkowany wielu innych topikach. Imho do kasacji.
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
Również uważam, że liczy się jakość a nie ilość ( błędy zdarzają się nawet najlepszym), ale również liczy się konsekwencja bo co z tego, że będzie jeden dobry pomysł skoro nie będzie miał kontytnuacji w kolejnych kampaniach tak jak to robi "Plus" czy Biedronka, gdzie ananas chcę ubić śmietanę. Brzmi jak afera zbycha, grzecha i mira....
-
- Nowy(a)