Teraz nominacje w nowej kategorii. Luty w cudzyslowiu bo chodzi o reklame tego konkretnego miesiaca, a raczej o ostatnio widziane billboardy... diapazony, mobile, citylighty czy cus w tym guscie. Outdoor jaki jest kazdy widzi (wie) w naszej szkole

Ja proponuje dwa billbordy ktore ostatnio przypadly mi do gustu
Radoslaw Pazura - Dostalem krew, zyje
Fundacja Sportowcy dla Życia
Najpierw widzialem na Lipowej, potem na Dobrej. Pozniej przed domem na Jastrzebowskiego, wreszcie na Woloskiej. Teraz juz mam wrazenie ze jest wszedzie. Zwykle nie na miejscu jest wykorzystywac krzywde ludzka, ale czesto gazety nizszego lotu to wykorzystuja. Okazuje sie ze mozna to czasem wykorzystac w dobrym celu. Bylo duzo szumu wokol wypadku Pazury i jego stanu zdrowia. I ta reklama jest bardzo apropos. W tle majacza gdzies swiatla rozmyte swiatla samochodow. Zreszta co ja bede opowiadal. Zajrzyjcie tu www.krew.sos.pl
Jogurty Jogi - Zdrowy dzien zaczyna sie od Jogi
Mam ten billboard przed domem stoi obok Pazury. Najpierw wpadl mi w oko slogan. A moze nie bez znaczenia jest fakt ze joga nie jest mi obojetna, tak jak coraz wiekszej liczbie osob w naszym kraju. Czesc zdrowy styl zycia do ktorego pasuje jogurcik. Sprytnie to powiazali. Brakuje mi niestety odpowiedniego obrazka. A tym bardziej ze wykorzystywanych jest kilka roznych nosnikow w tej kampanii, m.in autobusy. Co ciekawe nawiazanie do jogi nie konczy sie na billboardzie. Na stronie internetowej sa podstawowe asany.