Reklama miesiaca Marzec 2004
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
Reklama miesiaca Marzec 2004
dopiero polowa marca ale jako ze powstaly calkiem ciekawe rekalamy, daje dwie nominacje, nie sa co prawda skierowane do mnie, ale za odwage i nowatorskosc w temacie (szczegolnie ta druga propozycja):
1. reklama adidasa z corka muhamada ali (i z nim samym)
2. Dove - nazwe to "dlaczego nie pokazujemy modelek", kto widzial bedzie wiedzial o co chodzi;)
1. reklama adidasa z corka muhamada ali (i z nim samym)
2. Dove - nazwe to "dlaczego nie pokazujemy modelek", kto widzial bedzie wiedzial o co chodzi;)
-
- Zadomowił(a) się
Sory może ja trochę nie w temacie, ale czy omawialiście już reklamę heyah? Czy raczej całą kampanię reklamową.
No a z tych wymienionych to zdecydowanie kampania "impossible is nothing" adidasa. Troche to nadąsane z tymi wszystkimi wspaniałymi zawodnikami, ale całość wywołuje odpowiednie emocje. I córka walcząca z ojcem na ringu - mistrzostwo.
No a z tych wymienionych to zdecydowanie kampania "impossible is nothing" adidasa. Troche to nadąsane z tymi wszystkimi wspaniałymi zawodnikami, ale całość wywołuje odpowiednie emocje. I córka walcząca z ojcem na ringu - mistrzostwo.
-
- Ekspert
co do Heyah to cos tam bylo na ten temat , ale na forum poswieconym rekl. zewnetrznej jak np. bilbordy . Ogolnie tam troche pogadalismy o kampani , ale to jeszcze bylo jak nie do konca pewni bylismy czego to reklama ....
Co do reklam ktore zaproponowal Ato - przykro mi - niestety nie kojarze ani jednej ani drugiej - postaram sie nadrobic braki
Co do reklam ktore zaproponowal Ato - przykro mi - niestety nie kojarze ani jednej ani drugiej - postaram sie nadrobic braki

-
- Loża WSR
Niby tak ale nie do konca. W koncu to ma byc offenzywa reklamowa. Mysle ze w miesiacu spokojnie mozna by robic 4 takie ankiety/nominacje w odstepach co tydzien. Bylo tv jest outdoor mozna by jeszcze dorzucic reklame internetowa (to zostawiam Digiemu, Mice, Ato, bo sie na tym nie znam) i moze slogan (bo to akurat lubie w kazdej reklamie - takie zboczeniemi pisze:z tego co pamietam to marzec mial byc dla bilbordow., ale pewnie sie myle, musze odpoczac bo juz mam omamy![]()

PS Troche Wam zazdroszcze bo zadnej z tych reklam nie widzialem. Chyba za rzadko ostatnio tv ogladam albo te moje stacje za bardzo niszowe

-
- Loża WSR
Ja rzuce moze kilka rzeczy z innej beczki 
Heyah (ktora to bardziej jest PTC niz Era) - oczywiscie za swego rodzaju skutecznosc wzbudzenia zainteresowania;
Addidas - jakos troche mi za bardzo jedzie po emocjach z ta walka itd.
Z tych moze mniej 'ambitnych' ale wzudzajacych jakies tam fajne spojrzenie pamietam takie dwie:
- Frutimil - zwlaszczakon z odrobina kota
- Przekroj - ten z dodatkiem o Angielskim - kodowo nazwana przeze mnie 'sru'
W jezeli chodzi o internet i poniekad Heyah to Simplus np. na Onecie umiescil reklame w ktorej pojawia sie tekst: "Sam widziales ze przyszli do Ciebie z 'pusta reka'."

Heyah (ktora to bardziej jest PTC niz Era) - oczywiscie za swego rodzaju skutecznosc wzbudzenia zainteresowania;
Addidas - jakos troche mi za bardzo jedzie po emocjach z ta walka itd.
Z tych moze mniej 'ambitnych' ale wzudzajacych jakies tam fajne spojrzenie pamietam takie dwie:
- Frutimil - zwlaszczakon z odrobina kota

- Przekroj - ten z dodatkiem o Angielskim - kodowo nazwana przeze mnie 'sru'

W jezeli chodzi o internet i poniekad Heyah to Simplus np. na Onecie umiescil reklame w ktorej pojawia sie tekst: "Sam widziales ze przyszli do Ciebie z 'pusta reka'."