Zostan rekinem ... filmowym, medycznym, sportowym ;)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Zostan rekinem ... filmowym, medycznym, sportowym ;)

Post autor: sinar » 25 mar (czw) 2004, 23:00:31

www.filmtycoon.com

Tu mozna sprobowac swoich sil w biznesie filmowym - wirtualnym. Troche jak gierka Hollywood Mogul dawnymi czasy. Wokol gry jest cala spolecznosc. Ciekawa rzecz tyle ze trzeba sie w to wgryzc. No a jak chce sie cos produkowac to juz na pewno dobra znajomosc angielskiego obowiazkowa. Moj brachu juz kreci - remake Halloween :)
Ostatnio zmieniony 28 mar (ndz) 2004, 22:48:00 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 mar (sob) 2004, 14:38:35

A jakby komus bylo malo tych internetowych symulacji, bo przeciez widze ze malo, to mam jeszcze 2 propozycje:

Dla kolegow i kolezanek z niewyzytym zacieciem lekarskim
www.ersim.com

Dla fanow/fanek futbolowej menadzerki
www.hattrick.org

Tu gram 5 sezon w 5. lidze i jestem po 3 kolejkach liderem. Bez straty bramki. No bajera nie ;)

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 27 mar (sob) 2004, 22:57:00

w filmtycoon nie otrzymalem info o rejestracji wiec to olewam, przenosze sie na boiska warszawy, kiedys bylem dobry w grach menedzerskich, tylko nie moge zarejestrowac mojej miejscowej druzyny znicz pruszkow, bede musial cos innego wymyslec

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 mar (ndz) 2004, 22:54:25

Podtrzymuje propozycje sparingu (tym razem na pismie jest bardziej oficial :) ). Wlasnie zobaczylem ze obronilem pozycje lidera po 4. kolejce. Coz pierwsza strata punktow i bramek, ale gralem z ubieglorocznym mistrzem, ktory niefartownie nie awansowal z barazy. Ale zabardzo wchodze w szczegoly. Ato daj mi znac na GG albo maila jak juz bedziesz mial druzyne albo poprostu znajdz moja druzyne czyli "SEMMP-a" :) Zagramy jakiegos meczyka.

ODPOWIEDZ