Polymus Sp. z o.o.
Jesteśmy jedną z wiodących agencji marketingowych typu full service.
Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze Klienta: wsparcie sprzedaży, field marketing, organizacja eventów, opracowanie strategii komunikacji. Łączymy tradycyjne metody ATL, BTL i marketingu bezpośredniego, aby realizować dla naszych Klientów kompleksowe rozwiązania marketingowe i sprzedażowe.
DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU!
W związku z rozwojem agencji poszukujemy:
STAŻYSTÓW* DO DZIAŁU KREACJI
Czekamy na ludzi:
• kreatywych
• dobrze znających pakiet Adobe
• pracowitych i ambitnych
• z poczuciem humoru
Oferujemy:
• pełne wsparcie firmy w poszerzaniu wiedzy
oraz nabywaniu nowych umiejętności
• możliwość rozwoju i realizacji własnych pomysłów
• najlepszym – możliwość stałego zatrudnienia!
Prosimy o przesyłanie drogą elektroniczną CV wraz ze zdjęciem, krótkim portfolio i poniższą klauzulą:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Polymus Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz.U. z 2002 nr 101. poz. 926 z późniejszymi zmianami)."
W tytule e-maila prosimy napisać: STAŻ, a całość wysłać na adres:
ewelina.porowska (at) polymus.pl
* staż jest bezpłatny, ale… jeśli projekt zostanie kupiony przez klienta współtwórca zostanie doceniony finansowo! Liczba miejsc ograniczona.
Staż w dziale kreatywnym agencji Polymus
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Staż w dziale kreatywnym agencji Polymus
Ostatnio zmieniony 16 sty (ndz) 2011, 00:06:48 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zadomowił(a) się
nie wiem czy to jakaś forma ironii, ale...kbo2 pisze:kĄpleksowe!
"kompleksowy «obejmujący całość elementów lub zagadnień, a nie tylko ich fragment»
• kompleksowo
• kompleksowość"*
*http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2564090
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Błąd w tekście ogłoszenia
To prawda, w treści ogłoszenia jest błąd, a dokładniej - był. Przepraszam, nie przejrzałem wystarczająco dokładnie nadesłanego tekstu przed publikacją.paweuek666 pisze:Kbo2 chyba po prostu chciał(a) zwrócić uwagę na rażący błąd ortograficzny w tym ogłoszeniu. Mnie też to trochę zabolało, szczerze mówiąc