O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 23 cze (śr) 2004, 14:04:12
Po krotkiej przerwie sprobujemy na nowo rozkrecic zabawe. Licze na wsparcie Mi i Ato ale nie tylko.
Zrobilo sie cieplo i jest jak widac po postach sezon na piwo (kiedy go nie ma). To ja w takim razie od razu 3 podaje. A co zawsze mozna pic z mieta

Prawda mi
Okocim - Prawda. Bardziej znane jako "Kowboju mam na sobie tylko majteczki"
Zubr - wiadomo jest za rogiem
(Nowy) Harnas - trza go w morde loc
Czekam na Wasze typy. Nie musza byc koniecznie takie skautowskie znaczy sie piwne

Ostatnio zmieniony 02 lip (pt) 2004, 13:38:04 przez
sinar, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 23 cze (śr) 2004, 20:25:26
"Pstrong" - mecz szwecja anglia kto wygra??
"Dembowe" - mocniutkie dluuuugo wazonchiew
"Janosicku" - piwo po zbójeckiemu lub jak kto woli :
POOBBUUDKAAA!!
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 24 cze (czw) 2004, 20:58:41
Czyzby zostal juz tylko Frater? Co o nim sadzicie. Majkel jako koneser wspomial juz cos o nim. I wyglada ze nie jest to raj dla jego kubkow smakowych. No ale przypominam ze my tu spoty oceniamy a nie samo piwo znaczy sie product. Takze moze jakies slowa otuchy dla Braciszka
PS. Podobno w Okocimiu jest kowboju nie tygrysku. A niech bedzie
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 29 cze (wt) 2004, 15:57:34
Jest jeszcze Tyskie ale ostatnio cos jakby spuscili z tonu.
A co powiecie o TP. Zmienili identyfikacje i sa teraz 'blizej'. Co by nie powiedziec to niektore spoty sa b. ciekawe. Szczegolnie te 'internetowe'. Skubancy niezle sobie to wykombinowali. Za pierwszym razem jak ogladalem (ten z tym gosciem co niby esa z robota dostaje) to myslalem ze jakis film leci. A nawet te urodziny tego dziadka. Nie wiem o co chodzi czy o muzyke czy o zdjecia ale wyrozniaja sie z tej calej sieczki reklamowej. Za to przynajmniej TP chwala

-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 29 cze (wt) 2004, 16:23:07
Dla mnie to nadal Telekompromitacja i nie zmienia tutaj zadne reklamy ich wizerunku...
Freak'erzy wszystkich krajów łaczcie sie!!

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 29 cze (wt) 2004, 16:41:44
Keso galezi nie podcinaj

Dla kogo Ty pracujesz?
Inna sprawa ze jak sie zna to od srodka to dopiero. Kilka osob z rodziny tam pracuje to cos wiem na ten temat
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 29 cze (wt) 2004, 20:26:01
Taak kochana TP... zawsze wszystko tlumacza po swojemu choc nie zawsze jest tak jak mowia ... 'zmienilismy logo bo to jest ladniejsze...' - czy jakos tak mowi pani w szanownym telewizorku tia ... wszystlo ladnie pieknie tylko czemu nic o tym iz udzialowiec (FT) ma takie ladne & w swoim logo :> to tak jak niczym awarie w Neostradzie co to ich nigdy praktycznie nie ma

) I tez mam wrazenie ze samymi ladnymi obrazkami wszystkiego sie nie zmieni - co z tego ze np. taka konsultantka prezentuje sie prawie niczym stewardessa (np.: AF:> ) - skoro i tak klient czesto po takiej rozmowie wychodzi jeszcze glupszy niz przyszedl 9albo odklada sluchawke bo brak mu juz sil

)
/tekst ten oczywiscie zawiera subiektywne odczucia i przemyslenia

/
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 30 cze (śr) 2004, 09:11:01
sinar pisze:Keso galezi nie podcinaj

Dla kogo Ty pracujesz?
Inna sprawa ze jak sie zna to od srodka to dopiero. Kilka osob z rodziny tam pracuje to cos wiem na ten temat
ZNajomy czekal 3 miechy zeby zalozyli mu neo(mimo ze spelnial warunki)nie znalazl sie zaden chetny z tpsy zeby skrosowac mu linie(brak ludzi do pracy) wiec zalozyl sobie wkoncu 2Mb radiowka za 1000 miesiecznie stwierdzil ze ma to gdzies....
Z podcinaniem galezi to jakos leci i czesto sie im podcina a budki z roku na rok telefoniczne glupiej skonstruowane:)
-
Ato
- Zawsze coś napisze

sorry ze wam przerwe off-topic ale moja pierwsza propozycja: reklama sprite "wyglad sie zmienia, i co z tego..", czaderska reklama,
a najwiekszy gniot to reklama plynu do prania (nie pamietam nazwy), w ktorym koles stojac obok polki z plynami mowi "nie przelaczajcie odbiornikow..", nigdy nie dotrwalem do konca tej reklamy palec sam na pilota sie nastawial

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 30 cze (śr) 2004, 21:00:37
No wlasnie w takim fachu powinni miec elementarna wiedze jak funkcjonuje ludzki umysl. Rownie dobrze mozna komus mowic: nie denerwuj sie. Powinni raczej mowic: nie ogladaj tego!
To narazie mamy tak
Koalicija piwna czyli:
Okocim - Prawda/Kowboju ...
Zubr - wiadomo jest za rogiem
Harnas - trza go w morde loc
Warka Strong - Wielki mecz Szwecja-Anglia
Dembowe - mocne dlugo wazone
oraz
TP - Praca (Dostalem maila musze leciec)
Sprite - Wyglad sie zmienia.... i co z tego
Kto da wiecej?
-
Mika
- Zadomowił(a) się

Nie wiem co tu się działo i jakie są teraz zasady w ocenianiu, bo mnie tu długo nie było. Wybaczcie, ale pomine reszte komentarzy i napisze: 'Sprite - Wyglad sie zmienia.... i co z tego' - jak dla mnie najlepsza reklama. Zostaje na językach, charakterystyczny śmiech można usłyszeć na ulicach, u dzieciaków, a to chyba dobrze świadczy o reklamie. Pozdrawiam!
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 01 lip (czw) 2004, 08:54:30
Plus:
Toyota nigdy sie nie psuje i gosc sciaga maske z maski:)
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 01 lip (czw) 2004, 09:34:58
Ok dopisuje Toyota - Pulapka. Byla juz w ktoryms glosowaniu i nawet wtedy bezapelacyjnie wygrala ale przeciez nikt nie mowi ze Reklama Miesiaca musi byc nowiutka. Wazne zeby byla popularna
Mika zasady sa dosc proste. Najpierw przez jakis czas (ok. 7-14 dni) szukamy ciekawych reklam z ostatnich dni. A jak juz zbierzemy troche zmieniamy temat z nominacji na glosowanie i dodajemy ankiete. Zwykle po kolejnych 2 tygodniach mamy zwyciezce. No takze zajrzyj tu za jakis czas zeby zaglosowac na tego Spritea. Moze wygrac bo jak narazie z deklaracji widze ze prowadzi

-
majkel84
- Czasami coś napisze

autor: majkel84 » 01 lip (czw) 2004, 10:51:48
Co do reklam piwa to
Zywiec /gratulujemy.../
Zubr /wiadomo jest za rogiem/
i Okocim /Prawda/Kowboju.../ sa faje ale dla mnie najlepsze spoty ma jednak Heineken /to musi byc heineken/ [czy cos w tym stylu

]
poz.
-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 01 lip (czw) 2004, 23:02:21
Ja w zasadzie ( niestety ) mało spotów reklamowych pamiętam, ale Sprite bardzo mi sie podoba- nawet sam sie czasem dla jaj zaśmieje - he he , albo do kumpla z jajcem powiem - "misiek ... he he " . ogólie to nie lubie czegoś takiego, ale pomysł i humor są naprawde na dobrytm poziomie. Jesli jeszcze cos mi sie przypomni to wezme i tu napisze. Puki co - sprite is the best .
PS.reklamy Heinakena tez mi sie podobaja
Ostatnio zmieniony 01 lip (czw) 2004, 23:14:42 przez
zyrafa, łącznie zmieniany 1 raz.