Co bedzie nastepne ?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
seize
Loża WSR
Loża WSR

Co bedzie nastepne ?

Post autor: seize » 30 lip (pt) 2004, 23:21:05

Pomysly na programy typu reality show zdaja sie nie znac granic :)

http://***SPAM***.pl/955697,69,item.html

P: postanowilem jednak nie wrzucac tego do Humoru bo mozna to roznie odebrac - nie kazdy lapie czarny humor :wink:

Mika
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Mika » 30 lip (pt) 2004, 23:35:46

Powiem tylko tyle: biedne dziecko. A przyszłym rodzicom współczuje inteligencji.

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 31 lip (sob) 2004, 00:06:00

Nastepne bedzie oddawanie moczu i kału przed kamerą. Póżniej....heh a tego juz nie było na MTV?

Mika
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Mika » 31 lip (sob) 2004, 00:22:44

Pewnie, że było i nawet to jedli :wink: Widać są ludzie, którzy zrobią bardzo wiele dla pieniędzy, a nawet powiedziałabym wszystko...

mefju
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: mefju » 31 lip (sob) 2004, 10:13:04

A co powiecie na "Amiszów w mieście".

http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2202878.html

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 31 lip (sob) 2004, 12:46:26

Na koncu Amisze wyrzna wszystkich lokatorow ii wystrzelaja w pien caly Hollywood. Pozniej okaze sie ze wcale niebyli Amiszami tylko zadnymi krwi Marsjanami. Jak sprawa przyschnie beda czestymi goscmi Jerrego Springera. To jest tzw szolbiznes

Co do propozycji. Reality o wiezieniu juz bylo (Jailbreak). Nie przypominalo Experymentu wiec moze cos mocniejszego. Moze oboz koncentracyjny z komorami gazowymi. Za Hitlera to byly czasy nie. A teraz to sie trzeba meczyc, procesowac, inwestowac zeby zrobic ogladalnosc

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 31 lip (sob) 2004, 12:55:57

Ja proponuje "SEJM RIRLITY SZOŁ SUPER EXTRA 100% SOK OWOCOWY HORTEX HARD SZOŁ MEGA ADWENCZER TV SZOŁ" owy reality show polegał by na wpuszczeniu 12 uczestników(6 kobiet i 6 facetów) do Sejmu RP i Sentau(oraz domów partii). Musieli by oni likwidowac polityków. Im wiecej ktoś ich wyrejestruje tym zdobywa wiecej punktów. Aczkolwiek nie można by było ich mordować a niszczyć psychicznie. Niszczyć im kariere aferami, matactawmi pedofilskimi etc. Proponował bym zapodanie tego w TVP 3 (tak by im skoczyła oglądalność że pobór mocy przez telewizory był by tak wysoki że w mieszkaniach lodówki by już nie mroziły). Główną nagrodą była by wycieczka do Krynicy Górskiej i roczny zapas krzyżówek Panoramicznych 100,200,500 i 1000.

Pozdrawiam

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 31 lip (sob) 2004, 13:24:47

Patrzac sie tak na coraz to nowsze doniesienia mediow odnosnie pomyslow tworcow tego typu programow wydaje sie ze tak naprawde nie ma granic. Sa one czysto ruchome i wraz z uplywem czasu siegaja coraz dalej. Coz taki program musi szokowac a to co juz bylo raczej w zadnym stopniu sie az tak nie sprawdzi. Wiec spokojnie mozna oczekiwac wszelkiego typu pomyslow.
I tak jak to Sinar wspomnial z tymi obozami to : byly juz narodziny przez internet, teraz bedzie ow 'wyscig plemnikow' to niedlugo moza chyba liczyc na jakiegos rodzaju smierc , sekcja [np prowadzona przez filmowa Scully] , kremacja - oczywiscie wszystko sekwencyjnie podane.
Ewentualnie wyslanie ludzi bez zadnej opieki oraz ekwipunku na wyspe z po ukrywanymi wszedzie kamerami obserwowac - oczywiscie zeby uatrakcyjnic calosc liczba kobiet powinna byc mniejsza niz mezczyzn wtedy bedziemy mieli i seks, przemoc, zdrade, moze i morderstwo, w przypadku zlapania jakis chorob lub cos dodatkowo dochodzi do tego ekstremalna Dr Quinn [pisownia zapewne niepoprawna ale coz wiadomo o co chodzi]...
Albo tez na fali obecnej takie polaczenie sledztwa dzienikarskiego i reality show w oparciu o ostatnia 'mode' na pedofilie.

PS: Hyhy albo dac zawodnikom za zadanie napisac post ktory [interesujacy ale zapewne 'niewygodny'] pomimo wszystko nie zniknie :lol:

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 31 lip (sob) 2004, 14:45:59

seize pisze:
PS: Hyhy albo dac zawodnikom za zadanie napisac post ktory [interesujacy ale zapewne 'niewygodny'] pomimo wszystko nie zniknie :lol:
-----> http://www.maskon.com/marti/Dee/Images/ ... Sunday.JPG

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 31 lip (sob) 2004, 15:03:55

Po pierwsze: Wiesz oferty to ja tylko na maila przyjmuje . Ale Twoja prezencja juz mi nie odpowiada wiec mozesz sie nie trudzic.
Po drugie: nie uznaje forum publicznego za dobre pole do osobistych dyskusji ktore nikomu raczej nic nie daja.
Po trzecie: PR w odpowiedziach czasem sie przydaje. Krotka spokojna odpowiedz byla by stosowniejsza i zdecydowanie lepiej przyjeta. Bo pytanie dotyczylo tego czy ten post jest jeszcze dostepny zebym wiedzial czy mam go szukac czy nie. A czym bede sie zajmowal i co jest pozyteczne a co nie to wybacz ale pozostawie wlasnej ocenie oraz decyzjom.

Zreszta zeby nie zasmiecac forum ten post usune niedlugo i uznaje to za koniec tematu ale 'sen[qiu] very much' za przedstawienie sie mila odpowiedzia i kolejnym usuwaniem.

EOT [przynajmniej z mojej strony]

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 31 lip (sob) 2004, 15:14:23

seize pisze:Po pierwsze: Wiesz oferty to......z mojej strony]

1. To nie była żadna oferta. Ja nie obnażam sie na necie, nie podpisuje że jestem do wziecia,

2. Śmieszny jesteś. A forum jest od czego? Od dyskusji między nardodami. Raczej nie. Każdy sie wypowiada na dany temat a to że każdy z nas inaczej komentuje dane sprawy to już jego osobista sprawa/problem. Chyba że jest to cos co obrazliwego, totalnie syfiastego etc.

3. A to że dyskuje "osobiste" nikomu nic nie dają, to nie możesz tego potwierdzić bo tego po prostu nie wiesz. Każda dyskusja jest dobra.

4. Ty myslisz ze na tym forum panuje jeszcze totalna cenzura i ktoś sie na Ciebie uwiął (i na innych także) i odrazu kasuje to co powiedziałeś (napisałeś) bop jest niezgodne z wartosciami systemu ?

5. j/w nikt tego nie będzie usuwał. Nie ma co likwidowac dyskusji.

6. Koniec tematu. Nie mam zamiaru sie juz wypowiadac w tej kwesti. Pozdrawiam Cie serdecznie.

SenQ

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 31 lip (sob) 2004, 16:08:13

PS: nie uwazam by byla 'totalna cenzura' a zeby sie na mnie ktos uwzial to tez powodu nie widze. Szczerze to poprostu interesowala mnie bardziej kwsestia gdzie post powedrowal [do jakiej grupy userow] i czy dostep mozna tam jakos uzyskac i temu mialo sluzyc pytanie.

Ok wiec zostawiam to co powyzej.

Pozdrawiam

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 01 sie (ndz) 2004, 01:56:25

przepraszam, ze się wtrącam ale ani nie pochwalam opryskliwego zachowania ani ciągłych prowokacji, powiedz seize co chcesz osiągnąć kończąc swojego posta tekstem delikatnie rzecz ujmując luźno związanym z treścią, w którym sugerujesz, ze ktos coś usuwa - podczas, gdy zwyczajem tego forum jest wlasnie nie usuwanie przez administratorow niczego lub prawie niczego? mefiu, ktory byl autorem wspominianego postu otrzymal satysfakcjonująca odpowiedz i ma dostęp do strefy w ktorej znajduje sie post, Ty takze pwoinienes miec jesli znasz procedury (przed przeniesieniem sprawdzilem czy wszyscy uczestnicy dyskusji maja dostep, poniewaz nie miales dostepu do forum naukowego, nie dotales z automatu do szkolnego) - forum mimo swojej otwartej formuly jest wlasnoscia szkoly i do niektorych stref maja dostep okreslone grupy osob - to zreszta nic nowego w sieci - nie dziw się zatem atakom jesli teraz miesiacami bedziesz przy okazji co czwartego postu rzucał mimochodem: "mam nadzieję ze nikt tego nie usunie" lub "oczywiscie jesli nikt tego nie usunie" itd.
PS
konczac proponuje dla dobra stron zawiesic bron - nikt nikomu nie chcial wykłuć oka, /cenie Twoją obecnosc i nie chce zebys Ty ani ktokolwiek np. Senq czuł sie urażony/ dlatego jeszcze raz powtarzam, jesli chcesz znac odpowiedz zdobadz dostep do tej strefy, gdzie jest post - zawiera on informacje, ktorymi nie mamy sie zamiaru dzielic ze szpiclujaca strone konkurencja
I generalnie zmieńmy temat - to bedzie zdrowsze.
:)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 sie (ndz) 2004, 02:21:24

No chyba jak widac powyzej sprawa ta juz zostala zamknieta. Z racji wlasnie ze post zostal - jak pozniej dopisalem - przeniesiony do innej grupy gdzie moja przywileje nie siegaja. Jednak zeby jakikolwiek dostep wyzszy uzyskac jak swietnie wiem trzeba emilke nakarmic requestem konkretnym, lecz... trzeba wiedziec o jaki dostep prosic [a dokladnego 'przelokalizowania' tego tematu nie znalem]. I stad cale to zamieszanie ktore wyszlo jakby niepotrzebnie, ale przyznam iz odpowiedz jaka pierwotnie dostalem podniosla i moje cisnienie zamiast niesc proste wyjasnienie. A tekst pojawil sie z uwagi na to iz post ktory mial na celu zdobycie informacji o miejscu nowej lokalizacji rowniez zostal usuniety. I tyle, ale mam wrazenie juz jest po sprawie wiec nie ma do czego wracac

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 01 sie (ndz) 2004, 02:53:49

:) zrobila sie z tego mala krucjata - calkiem niepotrzebnie - moze temperatury zbyt wysokie - a moze zwyczajnie cwiczymy techniki erytyczne i sztukę dyskusji ;)

ODPOWIEDZ