O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 03 sie (wt) 2004, 09:15:14
Z drobnym poslizgiem ale jest. Tylko musicie mi pomoc bo troche malo tych reklam w lipcu widzialem. Sila wyzsza. Daje 3:
Nowy Pop -Fajnie
Heyah - Strefa ....
Tic Tac
Duzo ciekawych, kto wie czy nie ciekawszych (parodii) reklam mozna znalezc w Galerii. To mi sie podoba

-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 07 sie (sob) 2004, 23:15:19
Zalezy,
jestem zmeczony po podrozy i moze dlatego nic mnie nie cieszy ani bawi....
Ja dodam reklame Pepsi Z britnej bejonce i pink bo ponoc to one jakos mnie to rusza nie wiem czemu pewnie ludziska okrzykna to straszna chala ale....co tam
Bylo jeszcze cos co mnei ruszalo ale dopisze jak sobie przypomne:)
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 11 sie (śr) 2004, 13:24:59
Zegarki Casio - to nie jest spot ale w koncu to reklama miesiaca a nie reklama tv miesiaca moga byc tez inne midia. Zainteresowanych odsylam na Nowy Swiat zaraz obok ronda. Stoi tam przy sklepie czy moze wisi taka dziewczynka z z...egarkami. W sumie to cala taka nie tylke w skowronkach ile w zegarkach. Jest tam od wiekow ale nie traci swojego uroku. Chociazby za to warto ja uhonorowac. Poza tym pewnie nie jeden facet chcialby miec taka dziewczyne co by chodzila tak (jak ) w zegarku
Tic-Tac Na spotkanie śweżosci
Dalbym jeszcze te teasery Media Markt (Lubie ssanie na dywanie, szukam partnerki do pstrykania) ale kampania zaczela zdaje sie juz w sierpniu. Nie szkodzi zostanie w pamieci na przyszly miesiac

-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 11 sie (śr) 2004, 15:41:40
Nadal Sprite - i ich tatuaze z sajgonkami oraz wyraz to sam...ehhhh